Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Nadrág mustra
Szeptember 02. 2014

Sziasztok!

A blogom egyik múzsája, modellje Tóth Noémi. Nagyon sokszor fogtok vele találkozni - természetesen, ha elvállalja a felkérést. A kamerák előtt vér profi, nem kell neki magyarázni mit hogy kell: tudja és csinálja.

Az ősz egyik legnagyobb slágere a kalap. Egyből beleszerettem ebbe a különleges darabba a Promod üzletében. Hozzá egy kantáros nadrágot választottam - igen ez az a darab, amit még nem tudok eldönteni, hogy hogyan kell viselni. Mindenesetre ezüst kiegészítőkkel biztosan nem lövünk vele mellé.

Légy bátor és próbáld ki te is! Küld el fotód, hogy inspirálódjunk, te hogy viseled ;)

Szép napot mindenkinek, Anita

OUTFIT:

Nadrág: Promod, Felső: Magenta- Sale, Cipő: Zara, Kalap: Promod, Táska: Magenta, Nyaklánc-karkötő: Bijou Brigitte, Óra: Thomas Sabo.

Stylist: Szűcs-Tarcsa Anita, Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió: Porció Norbert