Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Crop top is new basic
Június 15. 2015

Sziasztok!

Elég rég jelentkeztem hosszabb bejegyzéssel. Viszont néha a kevesebb  több elvén működöm és  szerintem sokkal többet ér, ha a képeket és az outfit tippeket osztom meg veletek, mint feleslegesen írok arról, hogy ez igenis jó.  Azoktól a bejegyzésektől és posztoktól ki ráz a hideg, mikor több bekezdésen keresztül azt taglalják a szakemberek milyen tökéletes a virágminta, a fekete mindenkinek jól áll és társai. Biztos valakinek ez tetszik, nekem nem hitvallásom, inkább akkor a képek beszéljenek, mint én a badarságokat. Próbáltam az elején viszont hamar rá kellett jönnöm, ez nem az én műfajom. Sajnos vagy nem sajnos nem is vagyok az a nagy rábeszélős típus.

Még a leges legelején néhány rossz megjegyzés miatt volt egy írástalan időszakom is. Nem tudom ki emlékszik rá, meg is torpantam az írással, mert igen rosszul esett mikor le „ általános iskolázták” az első cikkeim. Soha nem készültem írónak és nem is tervezem, az élet hozta, hogy ma egy bevásárlóközpont magazinjának főszerkesztője vagyok. Aztán idővel egy régi álmom vált valóra, amikor több, mint egy év munkahely egyeztetés után egy szeptemberi délutánon útnak eresztettem az én kis Fórumom, amit most már semmiért sem adnék oda.  Biztos igaza volt a kommentelőnek és aláírom, sokat kell még fejlődnöm, de igyekszem, és azon vagyok, hogy minél izgalmasabb témákat és jó kis gardrób ötleteket adjak nektek napról napra.

Ami hétről hétre feltölt, azok a kis pozitív üzeneteitek, amikor rámosolyogtok és azt mondjátok, ma is adtál egy ötletet vagy ezt a ruhát fogom viselem a leánybúcsúmon. Vagy éppen egy számomra nagyon divatos kismama megdicsér, hogy ez igen, megküzdöttél érte és ezt mindennél többre becsülöm. Ezért érdemes ezt csinálni néha a 12 órás munka után.

És akkor jöjjön, aminek jönnie kell: az új alapdarab. A nyár nagy kedvence, ami az új bikini felső a hétköznapokban. Magasított darabokkal igen jól mutat és ezekben a darabokban kisebbnek tűnik a nem kocka has. Mindenkinek létezik jól álló darab, viszont ne add fel, ha az első darab nem áll jól, mert neked is van olyan fazon ami tökéletes! ;)

Szép estét, napot ha reggel olvastok :)

xoxo, Anita

 
OUTFIT:

Mellény: New Yorker, Crop top: Zara, Nadrág és öv: Magenta, Cipő: Zara, Táska: Pull & Bear, Nyaklánc: Avocada - www.avocada.hu

 
LABELS: