Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Kiss of summer
Június 29. 2015

Egy bemutató nemcsak abból áll, hogy bájolgunk a kamera előtt. Egy divatbemutató mögött kemény munka áll, odafigyelés és persze lapos cipős munkaórák! Nincs olyan ember a földön, aki ezt magas sarkúban kibírná, de ha igen, le a kalappal előtte. Kérem, jelentkezzen és mondja el, hogy csinálja!

Pénteken a Fórum bevásárlóközpont divatbemutatót tartott a debreceni Mickeyz bárban! Hét márka mutatta be nyári kollekcióját. A bemutató előtti két nap az üzletvezetőkkel karöltve válogattuk a ruhákat, sorrendbe rakva, odafigyelve a közönség igényeire. Majd szállítmányozás és izgulás, hogy mindenkire jó lesz-e minden, és minden passzol-e majd.

 

 

Elfogult vagyok, hiszen sokat dolgoztunk vele, de szerintem elég jó szetteket sikerült összeállítani! Amikor pedig látod az üzletvezetők mosolyát vagy hallod elismerő szavait a bemutató után, tudod, hogy megérte a sok-sok munka.

Ilyenkor, még ha a színfalak mögött is, de szeretem ha én is csinosan, elegánsan, szaladgálok a lányok között. Igaz, hogy az este számomra nem a bulizásról szól, inkább csak a lopott pillanatokról. Csak néhány esetben kapok el néhány másodpercet a bemutatóból, de azért nagyon hálás vagyok! Ahogy minden eseménynek, az öltözéknek is meg kell adni a módját! 

A választásom ezen az estén egy különleges Art'z Modell ruhára esett.  A márkát most már a debreceni bevásárlóközpontban találhatjátok meg! Ez a költemény is bizonyíték arra, hogy igen extravagáns darabokat is találtok a kínálatukban! 

Jöjjön néhány kép az estéről!

Köszönöm a csapatnak a fantasztikus munkát és mindenkinek, aki megtisztelt minket figyelmével!

xoxo, Anita

 
 
 
 
OUTFIT:
Ruha: Art'z Modell, Cipő: Zara
Smink: Bodó Kitti, Haj: Vilicsku Laura, Fotók: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert
LABELS: