Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
HRVT ruha
Július 02. 2015

Ha őszinte akarok lenni magamhoz, akkor már nagyon régóta szerettem volna egy Horváth Dóri által tervezett ruhát. Egyrészt hajtott a kíváncsiság, hogy mit tud ez a lány, hogy Pesten a divatmamik, modellek és „földi haladók” rajonganak érte, viselik és jól érzik benne magukat.

Amikor utoljára Pesten jártam, egy dologba biztos voltam, elmegyek és a ruhatáram meglepem egy új HRVT ruhával. A rajongásom talán másfél évvel ezelőttre tehető, amikor az Instagromon elkezdtem követni a fiatal tervezőt. Láttam a terveket, kész darabokat és kacérkodtam a gondolattal, hogy igen, megengedhetem magamnak.  Viszont amikor arra jártam, megmaradt gondolati szinten, hogy ellátogassak Dórihoz. A showroom megnyitásával azonban valahogy eloszlottak a kétségeim, és rájöttem, megengedhető luxus alapdarabokká válnak a HRVT ruhák a gardróbunknak.

Több ruhát is felpróbáltam, de végül erre a darabra esett a választásom. Méregzöld, ami még nem volt, ráadásul egy egyszerű gumis övvel variálható. Sőt az ára is barátságos volt (kb. egy Inditex ruha árában gondolkodjatok). Budapesten a Hajós utcában várnak benneteket hétköznapokon.

Érdemes reggel érkezni és a legszebb darabokat elhappolni.

xoxo, Anita

OUTFIT:

Ruha: HRVT- Horváth Dóra, Cipő és táska: Zara, Karkötők: saját, Hajráf: Bijou Brigitte, Fülbevaló: Stradivarius

Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert, Smink: Bodó Kitti