Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Online bikini
Augusztus 14. 2015

Sziasztok Olvasók!

Itt vagyok, kipihentem magam és tele vagyok új tervekkel.  Alig várom, hogy posztoljak és új dolgokba kezdjek, hiszen lassan egy éves a blog és valami nagy dologra készülök.

Sikerült elszabadulnom a munkahelyemről augusztus elején, így 10 napot pihenéssel töltöttem Horvátországban a férjemmel és barátokkal. Teljesen kikapcsolódtam és úgy érzem, most már ki is pihentem a nagy nyári munkahelyi hajtást. Magáról az utazásról is készül a poszt, ami inkább egy kisokoshoz fog hasonlítani, hogy ha arra terveztek utazást, mire figyeljetek, mit nézzetek meg. Ahogy az elején féltem Horvátországtól, a kavicsos tengertől, a kultúrától (nagy Görögország rajongó vagyok), most olyan szerelmes vagyok bele.

Egy héttel indulás előtt – nem tudom ti, hogy vagytok vele, de – én mindig pánikolok a fürdőruhák számán. Elég lesz-e, kell-e még egy ötödik? Szerettem volna egy különleges darabot is magammal vinni, így elkezdtem nézelődni a neten. (Itthon már szinte minden modellt felpróbáltam, megnéztem.) Online portálakat bújtam több napon keresztül, majd másfél héttel indulás előtt megtaláltam azt, amit szeretnék. Már csak a méreten ment a varia, hiszen több helyen is felhívták a figyelmem, a méretezés jóval kisebb, mint az európai. Így két napon keresztül méricskéztem magam, hogy biztos jó legyen, feljöjjön rám. Több fórumon utána néztem és eldöntöttem: az L-es méretet rendelem meg, amit jól is tettem.

A másik nagy félelmem a megérkezés dátuma volt.  A másfél hét nem sok idő, de úgy voltam, ha kicsúszok az időből, akkor még ősszel is tudom majd használni. Hála a gyorspostának, az indulás előtti napon megérkezett a választott darab. Már többször találkoztam ezzel a modellel Instagramon, így nem volt kérdés, rá esett a választás.

Ha online rendelésre adjátok a fejeteket, mindenféleképpen nézzetek utána a méret táblázatnak és ha dátumra kell megérkeznie a csomagnak, ne hagyjátok az utolsó pillanatra, mint ahogy én tettem.

xoxo, Anita

OUTFIT:

Bikini: Aliexpress, Kalap: F&F, Csipke mellény: Sugarbird