Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Őszi divat előzetes
Augusztus 31. 2015

Sziasztok!

Egész nyáron hiányérzetem volt. Mint akitől elveszik a kedvenc plüss állatát alvásnál, vagy mint amikor nem ehetsz több hónapon keresztül a kedvenc  süteményedből.  Viszont nagyon sokáig nem tudtam mi a bajom, előző hét közepéig. Akkor mindenre fényderült.

Be kell, hogy valljam, imádom, amikor a Fórum magazin divatoldalait fotózzuk! Egy napos procedúra – na igen, nem úgy, mint a nagy magazinoknál, ahol több hetet készülnek egy-egy fotózásra. Nekem pár órám van, de az a pár óra hetekre feltölt.

A Fórum magazin is nyári szünetre ment, nemcsak a diákok… Egyik szemem örült akkor, hiszen annyival kevesebb munka kerül a vállamra a nyári hónapokban, viszont két hónap után már inspirációként hatot a szett válogatás. Ilyenkor bejárok minden üzletet és kialakul egy koncepció, színvilág és már születnek is a szettek.

Most a mustársárgát (ami az ”ősz új feketéje”), illetve egy barna-fekete kombinációt választottam, ami eddig egy kicsit szokatlan összeállítás volt, hiszen korábban nem nagyon mertük együtt használni. De egy sötétkék vagy egy bordó szettben is trendi leszel idén ősszel. Tudtátok, hogy a tervezők sok esetben a bíbor-bordót kord anyaggal kombinálták ebben a szezonban?

xoxo, Anita

OUTFIT:

A ruhák listáját megtalálod a szeptemberi Fórum magazinban!!