Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Culottes
Szeptember 14. 2015

Az ősz első napsugarai hozzák az újdonságokat a legnagyobb örömre. Culottes, avagy nadrágszoknya –, hogy a címet már az elején értelmezzem és ne hagyjak magam után titkokat.

Én nem szerettem azokat a cikkeket, amik idegen, általam nem ismert szavakkal dobálóznak. Ilyenkor mintha másik bolygón lennék, semmit sem értek és tudatlannak érzem magam, hogy ezt nem tudtam. Így ha mostanában valami új jön divatba, az az első, hogy utána nézek, hogy is hívják a divatházak. Így akadtam a culottes-ra is.  

Nadrágszoknya!? Akkor most melyik is? Fazonra szoknya, viszont inkább egy bővebb fazonú nadrág, aminek az alját megspórolták. ;) Ha egy évvel ezelőtt bárki hordja, biztosan kinevetjük, most viszont már trendi és igen feltűnő, csinos darab.

Amikor az első nadrágszoknyákat megláttam, fenntartásokkal kezeltem én is. Először inkább a bő alsó szárral volt gondom, ami talán évente egyszer találkozik a térdemmel. Valljuk be, egy kicsit szokni kell, hogy a cicanadrágokból ismét a bőszárú fazonok felé közeledünk. De ahogy minden, szépen lassan ez is meghódítja a gardróbunkat. :)

Hordd zakóval, elegáns inggel, randira vagy megbeszélésre. Ha pedig hétköznapokra választanád, kapd fel kedvenc kötött pulóvered és irány a suli vagy munkahely.

xoxo, Anita

OUTFIT:

Mellény: Mango, Felső: Sugarbird, Culottes és Cipő: Zara, Táska: Dorka Petrity, Nyaklánc és karkötő: Bijou Brigitte

Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert