Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Nanas Fashion Show
November 03. 2015

Magyarországon több ezer blog és több ezer blogger létezik. Amikor elkezdtem ezt a szakmát, egyedül őt kezdtem el követni! Szimpatikus volt, sugárzott róla valami plusz, amiért megérte figyelemmel követnem őt. Ráadásul 21 évesen elérte azt, amiről nagyon sokan csak álmodoznak. Saját márkája van, fashion blogja, volt az Év divatbloggere és még előtte a szakma összes díja. Nyár végén jártam nála először, azóta megjelent a legújabb őszi kollekciója is, ami top5-ös. Ráadásul csütörtökön mindenki közelebbről is szemügyre veheti az új kollekciót: Nana’s Fashion Show a BOB-ban, amit nagyon várok már. Jöjjön az interjú vele: Drencseva Nati a Nana’s tulajdonosa.

Egyre többen indítanak blogot, szerinted ma Magyarországon meg lehet élni csak ebből?

Szerintem nem létezik lehetetlen, ha valaki kitartó. Mivel még gyerekcipőben jár ez a szakma, nem egyszerű feladat, de sok türelemmel és kreativitással úgy gondolom, megvalósítható.

Ki az a külföldi blogger, akiért odáig vagy?

Kenza Zouiten. Amellett, hogy a blogja személyes hangvételű, és letisztult, stílusban ő áll hozzám a legközelebb. Ráadásul rettentően inspiráló személyiség, hiszen neki is néhány éve indult el saját márkája, az Ivyrevel!

Tudom, hogy utazás mániás vagy! Melyik ország divatja fogott meg?

Egyértelműen Londoné! Ott a divat tényleg önkifejező eszközként szolgál, nem néznek rád furcsán az utcán, ha egy kicsit merészebb vagy, sőt rádmosolyognak!

Most akkor tervezőnek vagy inkább bloggernek tartod magad?Hogy jött a tervezés? Mikor?

Mindkettőnek, bár sajnos az elmúlt fél évben a tervezés miatt kevesebb idő jutott a blogra, de igyekszem tartani az egyensúlyt! Az ötlet egyébként körülbelül egy éve jött, de mindig is bennem volt, hogy szeretném ezt csinálni, csak nem gondoltam bele mélyebben a dologba.

Milyen az idei Nana's ősz?

Letisztult, nőies és fiatalos – vannak extrémebb és basic darabok is! Próbálok mindig olyan ruhákat tervezni, amikben a nők csinosnak érzik magukat még a hétköznapokban is! Sok-sok szín J ( A kollekció darabjait a következő linken tekinthetőek meg:  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1620525964838862.1073741836.1486222671602526&type=3  illetve természetesen a bemutatón. )

Hogyan kerül a ruha a polcokra? Az anyagtól a tervezésig mindenhol ott vagy?

Természetesen igen! A folyamat elég összetett és hosszadalmas, de a kedvenc részem az egészben, amikor látom „életrekelni” a rajzaim és az elképzeléseim. Szerencsére nagyon jó szakemberekkel – szabászokkal és varrónőkkel - dolgozom együtt, ők minden lépésben segítenek.

Mikor jut időd pihenni?

Szinte soha sem pihenek. Az egyetlen kikapcsolódás számomra, az utazás és a sport. Néhány hónapja elkezdtem boxolni, elképesztően jó stresszoldó (és cardio!), ilyenkor mindent kikapcsolok, és csak az adott pillanatra figyelek.

Hogyan látod magad 3 év múlva?

Szeretnék nemzetközi szintre lépni, mind a blog, mind a bolt tekintetében. Több üzletnyitás is tervben van külföldön és a kollekciót is folyamatosan bővíteni fogjukJ

Sok sikert kívánunk  Drencseva Natali!! Számomra te vagy a legjobb!

OUTFIT:

Felső: Nana's fashion, Szoknya: Sugarbird, Táska: Dorka Petrity, Fülbevaló: Bijou Brigitte, Cipő: Zara