Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Angyalok és démonok
Október 25. 2015

Mindannyiunk életében vannak olyan személyek, akik hatással vannak ránk, tanítanak, mosolyukkal szebbé teszik a pillanatainkat, mellettünk állnak rossz napokon – ők a mi személyes angyalaink! Illetve ott vannak a mumusaink, emberek, akiket legszívesebben sose ismertünk volna meg! Ők az áthaladók, a találkozás velük sok-sok dologra tanít, mégis ellentétes ambivalens érzések kavarognak bennünk és a felejtést választjuk!

Az, hogy magunk melyik csoportba tartozunk, nagyon sok dologtól függ! A mai rohanó világban pillanatok alatt kényelmetlen szituációkba kerülhetünk egy rosszul megfogalmazott mondat, szó miatt. Nehéz nem megbántani senkit és minden pillanatban figyelni magunkra!

Mostanában elég közkedveltek az angyal képzések, vagyis hogyan legyünk jobban tisztában magunkkal, hogyan szeressük magunkat! Én is e divat részese lettem és megvettem Ördög Nóra angyal képzését! Hinni akartam benne, mert igen is szükségünk van az ”én időre”! Viszont idővel be kellett látnom, kevés az időm és néhány feladatot lehetetlennek tartok teljesíteni! Persze itt jön a nincs lehetetlen! (a könyv lényege, hogy minden nap különböző feladatokat kell teljesíteni)
A könyv a könyvespolcra került, én pedig folytattam a mókus kereket!
Most azonban eldöntöttem, összeállítom a képzésemet, hogy a világ könnyebb legyen számomra, jobban el tudjak engedni dolgokat! Ha van kedvetek, csináljátok velem:

  • Figyelj jobban a szavaidra! Akarva akaratlanul néha nem úgy fejezem ki magam, ahogy szeretném!
  • Mindennap 10 perc csak az enyém! Egy jó nagy habos fürdő, egy jó könyv vagy csak egy lookbook!
  • Szakemberek, luxus termékek már pedig kellenek! Meg több olyan embert megismerni, akik értenek ahhoz, hogy szebb légy a bőrödben!
  • Ütemtervet készíteni: mi az, amit szeretnél és mi az, amit a héten teljesítesz! A héten én már alkalmaztam és végre azt érzem, haladok.
  • Azokat az embereket, akik csak feleslegesen szívják az energiáid, ne tarts magadhoz közel!
  • Foglalkozz magaddal és azokkal, akik benne vannak a személyes körödbe! Sok energiát pazarolunk más emberekre. ( idegesség stb.)

Most már indulhat az új hét, szép októberi utolsó hetet kívánok mindenkinek,

xoxo, Anita

OUTFIT:

Natasa: Poncsó: Mango, Nadrág: Magenta, Cipő: Zara, Táska: Dorka Petrity, Nyaklánc: Cango & Rinaldi

Anita: Kabát: Miláno Divat, Szoknya: saját tervez, Felső és cipő: Zara, Zokni: Calzdonia, Kalap: H&M, Fülbevaló: Bijou Brigitte

Fotó: Porció Norbert