Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Tiszta szerelem
Október 30. 2015

Új baba márka van kialakulóban. A PureLove Hungary tulajdonosa apró cipellőket álmodott meg a szivárvány minden színében a kismanóknak. A márka alapítójával, Molnár-Szilágyi Szilvivel beszélgettem, hogy mi is pontosan a Moccs, miért jó a babának és mamának is? És miért tiszta szerelem az első pillanatban?

Mit is jelent pontosan a moccasin Szilvi?

- A moccasint amerikai ősindiánok készítették el először bőrből, lényegében az egész lábbeli bőrből készül. A talp is ugyan abból a bőrből, mint a cipő többi része, így puhatalpúnak számít.

Honnan jött az ötlet, hogy baba cipőgyártásba kezdesz?

- Az ötlet szintén Amerikából jött. Az egyik legjobb barátnőm meglepett egy gyönyörű sárga színű moccasinnal, amit a kislányommal azonnal imádtuk. Sokat gondolkoztam, itthon hogy-hogy nem lehet kapni ilyen gyönyörű, letisztult csodát? Innen, jött az ötlet, aztán egyszer csak neki álltam az egész megvalósításának.

Hogyan folyik a tervezés? Minden feladatot felügyelsz?

- Folyamatosan inspirálódom, keresem a legjobb ötleteket. Amint megvan az elképzelésem, megbeszélem a csapatommal és megvarrjuk a cipő prototípusát. Ha ez megtörtént, jöhetnek a megrendelések. Természetesen minden feladatot alaposan átbeszélünk és figyelem a végeredményt.

Mennyi idő egy babacipőt elkészíteni?

- Az ötlettől az elkészülésig általában 3-4 nap alatt jutunk el.

Milyen volt kezedbe fogni az első Moccs-ot?

- Ohhh… Hála istennek, egy vérprofi cipészmester és két szuper tehetséges cipész hölgy lett a csapatom. Emlékszem, mikor legelőször elkészítették az első cipőt, azonnal tökéletes lett, ráadásul rekord idő alatt. Áldva éreztem magam mikor ez történt!

A színskála elég nagy, minden szezonra lesz valami különlegesség?

- Egy biztos, folyamatosan újabb és újabb kollekciók várhatóak. Lesz, ami három cipőből áll, lesz, ami tízből. Minden inspirál! Most a karácsonyi kollekció következik, később több, kisebb tavaszi kollekció!

A babák egész nap hordhatják a cipellőt? Nem vékony a talpúk?

- A cipőim, a puhatalpú lábbelik közé tartoznak, tehát nincs merev talprész, csak puha bőr. Ez a viselet olyan a babáknak, mintha mezítláb lennének, így rendkívül egészséges! A moccasin minden része ugyan olyan vastagságú bőrből készül. Otthoni használatra, babakocsihoz, első lépésekhez, bölcsis benti cipőnek ideális. Tavasszal és nyáron utcára is használható. Mostantól kérni lehet  a gyapjúval bélelt változatot is.

Hány éves korig készítettek cipőt?

- Újszülött kortól egészen másfél, két éves korig készítünk moccasinokat.

Mennyibe kerül a cipellő?

- Minden alap moccasinunk 6900 forintos egység áron kapható. A bélelt verzió 7900 forintba, a limitál kollekciók 8900 forintba kerülnek.

Lehet, hogy egyszer anya és baba kollekcióval is előrukkolsz? Esetleg más termékekkel?

- Rengeteg tervem van- mivel a lehetőségem megvan elkészíteni a felnőtt verziót így sokat gondolkozom rajta. De most egyenlőre még az apró cipők látványát élvezem!

Ki segíti a munkád?

- Legfőképpen a csapatom, de rengeteg segít a férjem is.

Sok sikert kívánunk, nálunk Tiszta Szerelem heart

A PureLove Baby Moccs-okat megtaláljátok a Facebookon: 

www.facebook.com/purelovebabymoccs néven.