Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Feleszmélés
November 12. 2015

Sziasztok!

Hogy vagytok? Én mostanában elég sokat filózom azon, hogy jól csinálom-e azt, amit csinálok és hova is halad a blog. Egyre többen keresnek meg, hogy segítsek, adjak tippet, mit hogyan viseljen, mit vegyen fel mivel. Sőt képzeljétek pár hete volt egy cég is, akiknek az image fotóihoz egy teljes ruhatárat állítottam össze. Tetőtől talpig, 4-szer 4 szett! Először láttam a bizonytalanságot az arcokon, viszont amikor végeztünk, még maradtak volna és a „nem szeretem” vásárlást örömteli dolognak fogták fel. Azóta erre vágynak, hogy vásároljunk ismét együtt.

Amikor elkezdtem az elején, úgy voltam mindennel, hogy majd ügyesen, kétnaponta új bejegyzéssel jelentkezem. Az ötletek megvoltak, fotók elkészültek. Szépen ment is minden a maga módján. Majd döntöttem négy hónap után, hogy nem lesz más modell az oldalon, csak én! Most lehet e mögött okokat keresni, de ha nem a sajátod, vagy nem tekinted annak, csak kis fordulatszámon állsz hozzá a dolgokhoz. Sajnos vagy nem sajnos, de ez van! (Én nem működtem így sose, most viszont egyre inkább ez a tapasztalatom.) Így maradt a kevesebb bejegyzés!
A minap megkérdeztek tőlem, nem kevés-e a havi 4-5 poszt, mert, hogy XY ennyit és annyit posztol. Eddig arra törekedtem, hogy ne csak képeket tegyek ki, mert szerintem azt mindenki könnyen megoldja. Hanem írjak, akkor, amikor azt érzem írnom kell! Tegyek hozza személyes tartalmat, még ha néha nehéz is több, mint 10 óra munka után! Nem fogok olyanokról írni, hogy ezt ezzel viseld, azzal meg azt. Nem megy, próbáltam - megkíméllek tőle benneteket.

Viszont a kevesebb poszttal együtt is kapok, kaptam tőletek annyit, megkereséseket, hogy egyszer sem gondoltam erre az egészre teherként, hanem csak szerelemként!

Visszatérve és levonva a következtetést - rájöttem, hogy többet kell adnom abból, ami vagyok, azt a kreativitást, amit képviselek! Vannak új terveim, amiket remélem mihamarabb sikerül kiviteleznem is majd. Viszont ezzel együtt sem biztos, hogy lesz több poszt, mert nem kívánok senkit követni vagy versenyt csinálni ebből! Magam és az olvasók érdekelnek és ha a partner úgy látja, hogy az én Like-om kevés, semmi probléma! Inkább legyen kevés, de egy olyan emberek kövessenek, akik azért olvasnak, mert szeretik azt, amit csinálok.

Mindenesetre azért elgondolkodtató, hogy számok alapján ítélünk meg embereket, blogokat, személyeket, akik mögöttük vannak, persze már Aki.

Ha belekezdtek az álmotokba ne adjátok fel, küzdjetek érte! Ha elcsüggedsz, akkor is csak előre! Előbb-utóbb az élet visszaad mindent! Legyetek bátrak, és alkossatok olyat, amit szerettek.

xoxo, Anita

OUTFIT:

Kabát: Zara, Pulóver és nadrág: Magenta, Táska: Mango, Szemüveg: Bijou Brigitte, Sapka: Magenta Debrecen, Cipő: H&M, Karkötő: Cango & Rinaldi - www.doras.hu

Fotó: Porció Norbert- Tri Lite Stúdió