Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Indián nyár
Szeptember 05. 2014

Sziasztok Olvasók!

Annyi mosolyt, jó szót kaptam az elmúlt három napban, hogy ha másért nem is, már ezért megérte neki vágni az egésznek. Amit mindenféleképpen szeretnék leszögezni: egyedül ezeket a posztokat nem győzném. Egy profi csapat áll a hátam mögött. Akiknek nagy-nagyon hálás vagyok.

Először is nagy köszönet az Alföld Tv- Hajdupress csapatának, akik segítik a munkám és hozzá teszik az ő részükről azt, amit tudnak. Ha a türelmük és segítségük nem lenne, most nem tartanék itt.

Akik nélkül a posztok nem készülnének el a Tri Lite Stúdió, hiszen minden fotót, képet ők készítenek el. Imádok velük dolgozni, mert egyből tudják, mit akarok. Már több éve dolgozunk együtt így volt időnk egymásra hangolódni, hiszen a Fórum divatanyagait és kampányfotóit együtt készítjük el nap mint nap. Ha egy eseményt vagy pillanatot akartok megörökíteni, bátran ajánlom őket.

Aki mindig a legjobbat hozza ki belőlem, az Bodó Kitti, make-up artist. Úristen, imádom! Többször olvashattok majd együtt készült posztokat az arcápolásról, sminkelésről. Kövessétek a Facebook oldalát!

https://www.facebook.com/bodokittimakeup.

A posthoz visszatérve, a nyár nagy kedvencét, a crop topot használtam. Ezt a darabot még a Zara leárazásában találtam. A Zaránál, ha létezik Fórum szellem, akkor az ÉN vagyok. Hetente többször ha csak kikapcsolódásként is, de teszek egy kört. Leárazásnál olyan termékeket találtam, amit imádok. 16.000 Ft-os cipőt 3000 Ft-ért, mindenkinek megéri. :)

Nézzetek be, mert még jó néhány kincset lehet találni, sőt néha egy-egy darabot még kapnak más üzletekből és azokért megéri lecsapni.

Legyen gyönyörű napotok,

Anita

OUTFIT:

Felső: Zara- Sale, Szoknya: Stradivarius, Cipő: Bershka - old, Öv és Kalap: Stradivarius, Nyaklánc, fülbevaló, karkötő: Bijou Brigitte, Óra: Michael Kors

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert