Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Rózsaszínben
Szeptember 08. 2014

Sziasztok Olvasók!

Újabb hét indul a blogon! Egy basic darabbal indítanám a hetet, amiket még nyáron fedeztem fel a Zarában. Jersey anyagból készülnek, levegőzik alatta a bőrünk és nagyon csinos darabok! De ami igazán meggyőzött, az az áruk, több színben megtaláljátok őket. (2.990 Ft)

Valószínűleg Norbi érdeme, de most is eltalálta a fotókat rólam. Ha szeretnétek egy tökéletes fotóst, aki előtt feloldóttok és saját magatokat adjátok, válasszátok a Tri Lite Stúdiót.

Szép napot nektek, Anita

 

 OUTFIT:

Felső: Zara, Nadrág: Mango, Cipő: Sugarbird Debrecen, Táska: Mango, Nyaklánc-fülbevaló: Promod.

Smink: Bodó Kitti; Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert