Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Külföldi rendelős oldalak
Január 11. 2016

1. bit.ly/1RDHDw2 ; 2. ebay.to/1ZeEdk0 ; 3. ebay.to/1OVUydC ;

4. bit.ly/1OcpZgk ; 5. bit.ly/1nbwgQy ; 6. bit.ly/1OkGbdf

Valaki buzdít a rendelésre, valaki teljesen elhatárolódik tőle. Sokan használják és imádják a külföldi oldalakról rendelt termékeket, sokakat a hideg is kirázz, ha egy messzi országból rendelt darabbal dicsekedsz. Vannak előnyei és hátrányai is. Pro és kontra – csapjunk bele.

Mielőtt interneten rendelsz, érdemes körbenézned az ár-érték arány miatt a konkurens oldalakon. Már kép alapján is tudsz keresni (http://www.google.hu/insidesearch/searchbyimage.html) és ha megtalálod az eredeti fehér hátteres képet, pillanatok alatt termékek ezrei tárulnak a szemed elé. Biztosan lesz olyan rendelésed, amit imádni fogsz, de biztos lesz olyan pillanat, amikor a fejedet fogod és mosolyogva sírsz a kép és a rendelt dolog közti különbségen. Nekem volt ilyen és olyan is. Volt, hogy nem érkezett meg a termék (mondjuk, még lehet várnom kell pár évet rá), de volt, hogy egy hét alatt itt volt az UGG csizmám, ami az eredeti tökéletes mása.  Jöjjenek az én kincseim.

Jó shoppingolást nektek, rendelésre fel :)

Fürdőruhák

Úristen, hány Victoria Secret modellbe szerettem már bele? A számát se tudom. Viszont tavaly úgy döntöttem, beszerzem azt a bizonyos bikinit, ami számomra a nyár kedvence. (Bejegyzés itt: http://fashionandcity.hu/divat/cikk/aktualis/110-online-bikini )  Nyílván a napozás ellen szólt a fazon, de kellett és kész. Nyaralás előtt két héttel adtam fel a rendelést, egy nappal indulás előtt megérkezett. Minden stimmelt és a 3000 Ft-os árával magasan verte a 10.000-20000 Ft-os darabokat.  Tökéletes volt, egy dolgon hezitáltam a rendelésnél a méreten. Végül századik méricske után csak az L-s méret mellett döntöttem, ami az európai mértezés alapján s-esnek felel meg. Ha nem látom, el se hiszem. Mielőtt rendelték, mindenféleképpen nézzétek meg a mérettáblázatot.

 

 

1. ebay.to/1PXYmdy ; 2. bit.ly/1RDJ0uB ; 3. bit.ly/1PXYCsT ;

4. bit.ly/1ZVaYov ; 5. ebay.to/1SHPwkP ; 6. bit.ly/1ZeF2sT

Ékszerek

Már többször rendeltem ékszert az internetes oldalakról.  Lehet szerencsés csillagzat alatt születtem, de eddig sosem volt problémám, mindig meg volt minden kő, a minőség is megfelelő volt. Nyílván 20 rendelésből egynél belecsúszik, hogy nem érkezik meg, de néhány eurónál nem vettem a fáradságot, hogy reklamáljak. A többivel azt a különbözetett simán visszahoztam, hiszen ezek a láncok üzletekben 5000 Ft felett vannak.

 

 

1. bit.ly/1mNNL9G ; 2. bit.ly/1OcqLtZ ; 3. bit.ly/1IXrJv0 ;

4. ebay.to/1SHPV6J ; 5. bit.ly/1Pmbkgz ; 6. ebay.to/1UHglEg

Cipők

Tavaly télen nagyon beleszerettem a csillogó fekete UGG csizmába, sajnáltam érte a 60.000 Ft-ot (ami már akciós ár volt) és hát nem hagyott nyugodni, így hát elkezdtem bújni az internetes oldalakat, hátha találok hasonlót. Hamar megtaláltam 10.000 Ft körüli értéken az Ioffer oldalon. Ennek az oldalnak az az előnye, hogy még alkudhatsz is, mert összehasonlítja a hasonló ajánlatokat. Hát alkudtam és be is jött. Tökéletes marketingfogás, még meg sem kaptad a rendelt terméket és már egyből örülsz.  Már utaltam is a pénzt. Egy hét se telt bele megérkezett az én kis személyes csizmám.

 

 

1. bit.ly/1P0lDGt ; 2. bit.ly/1PmgFnV ; 3. bit.ly/1UHnpkk ;

4. ebay.to/1ZVh2x8 ; 5. bit.ly/1mOORSb ; 6. bit.ly/1JDMufi

Ruhák

Na, velük meg kell vallanom, hadilábon állok. Imádom azokat a lányokat, akik külföldi oldalakból újítják fel a ruhatárukat. Na, nekem még fejlődnöm kell. Egyszer nekiláttam és úgy voltam, egy életem, egy halálom, kipróbálom, két Zara ruhát rendeltem. Az egyik szuper lett, mondjuk egy kezemen meg lehet számolni, hányszor volt rajtam (az idő ilyenkor nem a barátom, ha kinézek valamit azonnal kell, itt pedig muszáj várni), a másik ruha földig érőnek indult, majd térd villantásig fajult – na ő a rongyok sorsára jutott.

Amikor menyasszony voltam, páran azt tanácsoltak, rendeljek internetről ruhát, hiszen ugyanazt kapom meg százezrekkel olcsóban. Őszintén, egy esküvő alkalmával ki nem gondolkodik el rajta? Én viszont nem akartam se egy olcsó ruhában, se nem egy tökéletesen rám szabott darabban férjhez menni. Így még a gondolatát is elhesegettem magamtól. Életed nagy napján ne a ruhádon spórolj, más eseményre nyílván kipróbálható.
 

Előnyök:

  • Az ár (verhetetlen)
  • Ha eltalálod a méretet és egy közepes árkategóriában minőséget is vásárolsz, senki nem mondja meg, hogy csak másolatot hordasz
  • Nagyon izgi várni és kibontani a messzi földről érkezett csomagot

Hátrányok:

  • Várni kell rá (1 héttől – 1 hónapig akár, addigra száz másikba szeretsz bele, sőt ha meglátod a kollégádon, már nem is kell)
  • Vigyázz, hol adod ki személyes adataidat, egyre több a hitelkártya csaló
  • Adózás, igen ezzel is számolni kell. Európai Unión belül még nem kell számolni ezzel, azon kívül viszont igen nagy összegeket szabnak ki, ilyenkor érdemes átgondolni, hogy így is megéri-e nekünk a vásárlás.

xoxo, Anita