Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Emberi kapcsolatok
Január 20. 2016

Figyelem a környezetem: valaki egy gyűrűre vágyik, ami megadja neki a biztonságot, valaki egy férfira, aki képes szeretni. Valaki karriert szeretne építeni és olyan is akad, aki a Facebookon szerelmes, pedig otthon nem is várja senki. És vannak azok, akik csak lomhán, megelégedve az üres életükkel  ülnek és csak néznek ki a fejükből. Mindannyian vágyunk valamire, a kérdés az, mit adunk fel, mit fogadunk el és mit teszünk meg érte.

Ilyen és olyan ember típusokkal is találkozunk a mindennapokban. Néha ámulok azon, hogy bele vagyunk savanyodva a hétköznapokba, vagy ahogy emberek átlépnek másokon, tovább lépnek egymáson, mit ha 5 Ft-ot hagytak volna el. Miért felejtünk el örülni az élet apró dolgainak, annak a mosolynak, amit egy mosolyért kapunk, vagy rápillantani az égre, amikor az csak értünk kék?  És elfelejtünk hálát adni, hogy vagyunk, de akár egy köszönöm is sokat jelenthet a másiknak, amit egyáltalán nem használunk manapság. De miért? A rohanó világban nincs erre idő?

Megalázó, vagy miért nem lehet kiejteni ezt az egyszerű szót? Amit nem fáj kimondani, nem korbácsütésekkel jár, csak pár másodperc. Sokunknak ezek a mondatok jelentenek mindent, a lezárást, az elismerést, a hálát. De mégse, sokkal egyszerűbb semmibe venni a másikat vagy kinevetni, kibeszélni esetleg még jobban belerúgni.

A másik nagy probléma az egymás közötti viszonyainkkal, hogy sokan a „majd jön az a nagy dolog az életembe” helyzetre várunk, xy-nak is sikerült, akkor én is megérdemlem. Egyszerűbb féltékenyen megpukkadni, mint kezünkbe venni a sorsunk.

Sok-sok emberrel találkozom. Van olyan, aki küzd és tesz abba energiát, amit csinál és előrébb tart, mint aki csak savanyodva ül a mindennapokba és panaszkodik, egy helyben toporog. Nyílván mindkettő várja a csodát, a milliókat, ítélkezik mások felett.

Csillogásról álmodunk, örök fiatalságról, az Instagram luxus lányainak életszínvonalára, az álom férfira, aki betoppan egy fehér kocsin. Tényleg ez a valóság? Nem ez, léteznek problémák, viták, megoldások. Csak elfelejtjük tisztelni azt az embert, aki mellettünk volt, amikor a padlón voltunk, elfelejtjük megköszöni azt a szívességet, ami abban a pillanatban életmentő volt és elfelejtünk magunkra figyelni, hinni, tisztelni magunkat, az életünket és tenni az álmainkért.

Sok-sok évvel ezelőtt egy butaság miatt elvesztettem azt, aki sokat jelent számomra. Most visszakaptam. Köszönöm, azt hogy tett felém egy lépést, továbbléptünk a múlton és újra része az életemnek, még ha több ezer kilométer is választ el. :*

ENGEDD EL A ROSSZAT, CSAK A JÓRA KONCENTRÁLJ! Ezáltal szebb lesz az életed, csak tanulj meg köszönetet mondani annak az embernek, aki fontos számodra. Neked egy szó, míg másnak egy újrakezdés, egy álom lehet.

xoxo, Anita