Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Crop top
Szeptember 04. 2014

Sziasztok kedves Olvasók!

Egy véletlennek köszönhetem életem első crop topját vagyis Renikének. Millio puszi érte.

Rengetegszer van olyan, hogy megtetszik valami és rohanok a boltokba beszerezni az én saját személyes kedvencemet. A crop toppal valahogy hadi lábon állok. Azért is mert, hát csak 27 éves vagyok már, nem biztos hogy megfelelő, hogy a hasamat mutogatom.

Mondjuk erre rácáfolva, mindenki azt hordja, amit magának érez és ne foglalkozzon mások véleményével. Én már idősnek érzem magam hozzá. Ráadásul Debrecenbe valahogy beragadt ez a dolog, mindenki a másikkal foglalkozik. Ha valaki felvesz egy nagy karimájú kalapot megszóljuk, nézd már a tengerparton érzi magát. Pest valahogy ebből a szempontból szabadabb, mondjuk az én véleményem alapján barátságtalanabb is. De miért nem tudjuk elfogadni egymást??? (de ez egy másik cikk- mindennek meg van a maga szépsége- még mielőtt támadnátok :)).

A magunk életét éljük ne másokét (Noémin imádom- lehet ezért is vettem meg :) mennyi ruhám van, amit csak fotózásokra vettem, jó lesz ez még valamire címszóval.

Millio csók, Anita

OUTFIT:

Crop top: Pull & Bear, Szoknya: Promod, Szemüveg: Bijou Brigitte, Táska: Promod, Cipő: Zara, Karkötő-Fülbevaló-Gyűrű: Bijou Brigitte

Stylist: Szűcs-Tarcsa Anita, Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert