Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Az én hónapom: január
Február 03. 2016

Mindig lapulnak a telefonban olyan képek vagy éppen a bejegyzések fotótárában, ami éppen a megosztás időpontjában nem tetszik, találok rajta hibát! Aztán ahogy eltelik pár nap máshogy nézek rá és más a véleményem - tetszik, mert más oldalam mutatja meg és igenis, vannak hibáink.

A mostani egyik legnagyobb ellenségeim a ráncaim, még barátkozom velük, de be kell látnom, hogy ők is hozzám tartoznak! A kozmetikusom szerint " dilis" vagyok, én viszont látom őket! Azért ráncos banya csak nem leszek!? vagyis teszek ellene :D

A hónap legnagyobb feladata a Fórum Topmodell verseny zsűrizése volt! Kiválasztani azt a tíz lányt, aki a bevásárlóközpont modellje lesz egy éven keresztül! Idén már az ötödik lánnyal dolgozom majd végig az évet! Amit eddig megtanultam az az, hogy nem csak a szépség számít, hanem hogy bízzon bennem, legyen elfogadó és mosolyogjon akkor is, ha szakad az eső! Pár percben pedig erre választ kapni elég nehéz!
Végül többed magammal 10 lányt választottunk, akiből a verseny hivatalos fotózása alkalmával ki is hoztuk a maximumot a Tri Lite Stúdió kiváló fotósaival.

Sokszor kapom meg, de jó nekem, hogy a divat világában dolgozom, viszont abba nagyon kevesen gondolnak bele, hogy egy- egy fotó mögött mennyi munka is van. Nemcsak annyi a divatban dolgozó ember/stylist feladata, hogy pózoljon a modellel! (Nekem néha nem is jut eszembe, csak a fotózás után)

Milyen feladatok csoportosulnak az asztalomon ilyenkor? Kitalálni milyen legyen a fotók háttere, beszerezni a kellékeket, leegyeztetni a sminket/hajat és a legnagyobb munka, a ruha válogatás a végére marad! A 10 lánynak 3-3 szett, teljes outfitet válogattam! Majd jön a csomagolás és szállítás a fotózás helyszínére! Majd pózolás a modellel, képválogatás és bátorítás, hogy mindenkiből a legjobbat hozzuk ki.
Majd rájössz, hogy délután 16 óra és meg egy banánt ettél, amit az asszisztensed a kezedbe nyomott! De imádom! Igen, lemondásokkal jár, de ha szerelmes vagy ebbe a világba a fotózás utáni újracsomagolás, majd a ruhák visszaszállítmányozása az üzletekbe már meg se kottyan!

 

 

Talán a legbátrabb tettnek titulálnám a Triumph jelentkezést. Még december végén fedeztem fel a pályázatot, és úgy éreztem, most jött el az új pályázat beadásra az idő. Az, hogy fehérneműt tesztelhetek és próbálhatok, még csak még jobban felcsigázott. Gyorsan kitaláltam a koncepciót, kiválasztottam a fehérneműket és belevágtam. Majd mikor itt volt a csomag, rájöttem, ilyen lenge öltözetben csak a férjem látott korábban. Biztosan akarom, hogy az egész világ ezen csámcsogjon, hiszen házas vagyok, nem a világ legtermészetesebb dolga közel a 30-hoz mutogatni magam. Leültem, megmutogattam a csomag tartalmát, majd kérdeztem: lehet, nem zavar? A válasz: „A blog az álmod, én támogatlak! De ne minden poszt fehérneműs legyen. (nagy mosollyal az arcán).”

Így készült el a hónap bejegyzése: http://fashionandcity.hu/divat/cikk/aktualis/147-a-nagybetus-no

 

 

Legek 2016 januárban: 


Legszebb pillanat: a zúzmarás, havas Zemplén a férjemmel
Legfinomabb bor: St Tamás: Mád
Legfinomabb pasta: Vapiano – Pesto Rosso (friss paradicsom, ricotta, pirított fenyőmaggal és házi paradicsomos pestóval)
Legnagyobb felfedezés: 39 és 40-es közötti a lábam - ez kiborít
A hónap kedvenc terméke: Carmex ajakápoló ( verhetetlen) Tökéletesen puhítja az ajkat télen.
Idézet:

Bármikor összedőlhet körülötted minden. Bármikor. Amit építettél, amiről azt hitted, hogy a tiéd, csakis a tiéd. Bármelyik perc elveheti mindezt, megtanítva arra, hogy csak egy dolog biztos: a változás.

(Oravecz Nóra)

A hónap fotója: Petra (barátnőm csodaszép kislánya) és Mi heart