Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Valentin Nap vagy mi a szösz?
Február 12. 2016

Adott egy nap az évben, amikor a szerelmünk határtalan, minden pirosba öltözik és az érzelmek a tetőfokára hágnak. És persze van az igazság, a tegnap esti vacsorán összeveszős két perces mosoly szünet, a méreg, amikor például a férjed elfelejtettet érte menni a gyerekért. De vegyünk csak egy egyszerű példát: egy szerelem-talkshowban nagy összeget tennél rá, hogy nem tudja, hányas cipellőt hordasz? Így hogyan is fogja megvenni azt a bizonyos karikagyűrűt, ha még ez is problémát okoz?

Mindennapi problémák, amivel naponta találkozunk. Karinthyt idézve: mindketten mást akarnak: A nő a férfit, a férfi a nőt. Természetesen a való életben nem minden a rózsaszín cukorfelhőből áll, minden kapcsolatot építeni, formálni kell. Felmerülnek kisebb és nagyobb problémák, amit meg kell tanulni megoldani és nem elfutni előle, ami manapság nagy divat. Egyszerűbb a szőnyeg alá seperni a problémát, és homokba dugni a fejünket – netán új pár után nézni.  

Figyelni kell egymásra, arra, hogy a másik mire vágyik. Persze ezt úgy, hogy megmaradjon a mi kis személyes énünk. Ezt sose szabad feladni, mert ha önmagad nem találod egy kapcsolatban, sosem leszel igazán boldog.

Az Ákos-ügy óta az ország próbálgatja a nő szerepét megfogalmazni Magyarországon. Ki így, ki úgy nyilatkozik. Szerintem egy kapcsolatban két teljes fél dönt az életéről, a gyerekvállalásról, a közös programokról, vagyis az egész éltről. Nincs különbség. Mindkét fél előtt ott a lehetőség, amivel élni is kell, hogy kitűnő vezető legyen, tökéletes szülő, és életre szóló barát és szerető.

Nem az a fontos persze, hogy mit mutatsz a világnak, hanem, hogy legyen közös életetek, emlékek, pillanatok. Léteznek sztereotípiák, aminek nem kell megfelelnünk, hiszen ez a mi életünk. Ami viszont megtanulandó: nem egy napból áll az év, akarni, tenni és folyamatosan alakulni kell.

Boldog Valentin Napot nektek!

xoxo, Anita

 

OUTFIT:

Felső és nadrág: Pull and Bear, Cipő: Cipőfalva, Nyaklánc: Ebay, Bőrdzseki: Mango