Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Basic darabok
Február 22. 2016

Sziasztok!

Egy basic outfittel készültem nektek ma estére. Olyan ruhákat variáltam, amik a gardróbunk alapdarabjai. Ha pedig valami hiányzik, akkor könnyen beszerezhetitek a leárazás utolsó pillanataiban.

Fehér garbó – a Tezenis leárazáson szereztem be (2000 Ft) ezt a fehér body-t, ami nemcsak, hogy csinos, de praktikus is, hiszen megvédi a derekunkat ebben a változó időjárásban. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a korral egyre inkább odafigyelek az ilyen részletekre, hiszen nem hiányzik egy felfázás vagy derékfájás.

Poncsó – egy újabb akciós darab, amit a C&A-ban vettem (szintén 2000 Ft-ért). Egyre jobb a kollekciójuk, be kell, hogy valljam, ráadásul a leárazások folyamán fillérekért vásárolhattok kabátokat, pulóvereket, ruhákat. A múltkor például ballonkabátot vettem 1000 Ft-ért! :)

Farmer – szerintem nincs olyan nő, akinek ne lenne. Ha akarod, elegáns egy fehér inggel, ha akarod, sportos egy Converse-szel.

Legyen szép estétek,

xoxo,  Anita

OUTFIT:

Poncsó: C&A, Garbó: Tezenis, Nadrág és cipő: Zara, Nyaklánc: Avocada, Táska: Táskabutik, Karkötő: Chillearings

Fotók: Tri Lite Stúdió - Porció Norbert

 

LABELS:

Outfit, basic, farmer, zara, poncsó, fehér garbó