Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Az én februárom
Március 11. 2016

Szeretem a februárt, hiszen érkezik vele a tavasz is. Előbújnak a növények, új életre kel a természet!

 Az én szemszögéből hamar eltelt ez a 28 nap, hiszen a munka is beindult, sőt, rengeteg előrelépés is történt a bloggal kapcsolatban is! A hónap elején pár napot a Zemplénben töltöttünk, ez az a hely, ahol megnyugszom, elfelejtem a munkát. Ahogy utazunk a kocsiban, mindig Tokajban jön el az a pillanat, amikor gyerekké változom és üvöltve éneklem a rádióban szóló slágert. Innentől kacagás es móka az út! Hazamegyünk! ( A férjem Sátoraljaújhelyben született és így lett ez a második otthonom). Már régóta terveztük a Smaragdvölgyi sétát, most sort kerítettünk rá. Rengeteg titkot rejt a Zemplén, mindig meglep. Ez a hely is kitűnő egy sétára, egy ebédre, egy titkos légyottra! Miért pont ez jutott eszembe? Mert nincs térerő, csak ti vagytok, a természet és a nyugalom.

A munka alól persze februárban sem volt kibújás. Először egy Valentin napi szerelmes kvízt kellett kitalálnunk, nyereményeket intézni. Egy-egy rendezvény mindig az utolsó pillanatban születik meg. Így nehéz előre dolgozni, haladni, mindig felgyülemlik a munka és marad a túlórázás. Mivel sok esetben hárman vagyunk a munkára így van, hogy menteni is kell dolgokat. Pl. nem érkezik meg egy nyomdai anyag, dekorálunk, stb. Szerencsére ebben jók vagyunk. Mindig mindent megoldunk, szerintem ez a rendezvényszervezők legelőnyösebb tulajdonsága. Végül a Valentin napot nagyon élveztek a párok. Sőt, a játék főnyereményét el is loptam egy fotósorozat erejéig. Így született meg a Valentin napi cikkem. Mindig is vágytam egy ilyen sorozatra. http://fashionandcity.hu/divat/cikk/aktualis/153-valentin-nap-vagy-mi-a-szosz

A hónap elejétől zajlott a Fórum szépségversenyének felkészítése. Idén már az ötödik lány került megválasztásra, akivel egy éven keresztül a bevásárlóközpont image hirdetésein dolgozunk majd. Minden évben a szépség mellett az intelligenciára, a megbízhatóságára és a mások iránti tiszteletre is figyelünk. Ez egy ugródeszka mely segít megtanulni, hogyan viseljünk dolgokat, milyen haj, smink előnyös. A bónusz a megjelenés a plakátokon, videókon, rendezvényeken, ahol protokollt és fegyelmet is tanulhat a nyertes. Amikor megkérdezik, kit választanék a 10 lány közül, mindig megszeppenek. Olyan ez, mint amikor tíz gyereked közül megkérdik, te kit választanál. Dönteni nem könnyű, de a közös munka alapján mindig van egy-két kiemelkedő lány. Idén is én terveztem a fürdőruhát a döntőre. Több száz oldalt néztem át ismét, hogy megtaláljam a legelőnyösebb fazont. Végül két modellből és két színben készült el, sőt a lányok ajándékként meg is kapták. Büszke vagyok, amikor a munkán kívül így is hozzá teszek egy-egy projekthez.

A döntő minden apró mozzanata 3-4 napos feszített tempó eredménye volt. Mindent végig gondoltunk a-tól z-ig! Így több százan izgultak át a pillanatot, amikor kimondták: idén Tóth Panni képviseli a bevásárlóközpontot 2016-ban. Külön köszönet a ruhamért a Mango csapatának!

A hónap eseményének a Daalarna bemutatót választanám, teljesen felforgatta a februárom, izgalommal és tervezgetéssel telt minden másodperce a munka mellett. Egy egyedi, saját tervezésű ruhát választottam a bemutatóra, már erről is készül a bejegyzés, amit hamarosan olvashattok majd. Mikor megjelent a bemutató kiírása, egyből Norbit hívtam, van-e kedve jönni velem. Egyedi cikket akartam, ami nem átvett képekkel készül, szerencsémre egyből igent mondott és elkezdtek körvonalazódni a dolgok. Amikor megkaptam a sajtóakkreditációnkat, ugráltam örömömben. Azonnal felvettem a kapcsolatot az Instyle csapatával, hogy egyedi képanyaggal készülünk és ha szükségünk van a cikkre, küldöm nagyon gyorsan, hogy minél több kattintást hozzon, hiszen ilyenkor az idő a legnagyobb ellenséged. Igent mondtak, amit külön köszönök nekik. Hiszen a Daalarna hivatalos Facebook oldala a saját weboldaluk (a Secretstories) cikkeken kívül ezt a cikket osztottak meg csak több száz lájkot kapva. A bemutató csodás volt, a cikket itt találjátok: 

http://fashionandcity.hu/divat/cikk/aktualis/156-flower-bomb---daalarna-fashion-show-2016

Az eseményre a sminkem a MAC sminkese, Pohorelli Bettina készítette. Már régóta terveztem egy szakszerű, hozzáértő látogatást a MAC-ban, hát most láttam idejét. Csajok, annyit mondhatok, egyszer ezt mindenkinek ki kell próbálnia. Betti nagyon aranyos volt és segítőkész, a termékek pedig magukért beszélnek. 

Ahogy a Sajtóakkreditáció megérkezett, egy új e-mail is landolt a fiókomban. Az Instyle meghívása volt az Instyle Style Award party-ra, ahol több kategóriában jelölt személyeket díjaztak. Mivel a dátumok megegyeztek, így nem volt kérdés a válaszom. A dress code arany-fekete volt. Aki ismer, tudja, hogy nem szeretem az aranyat, vagyis mostanában barátkozom vele.  Végigjártam az üzleteket, amikor a Zara Sale-n megtaláltam az overalom. Ahogy észrevettem, nem mindenki vette figyelembe az öltözködési szabályt, de ettől volt tökéletes az est. A gálára a barátnőmmel érkeztem és csatlakoztunk Palkóékhoz (a Serpenyő virtuóz bloggeréhez), akivel már nagyon régen meg akartam ismerkedni.

A szervezés nagyon profi volt, minden pillanata tökéletes. Köszönöm az Instyle-nak, hogy részese lehettem az estének, illetve gratulálok a nyerteseknek.

 A Pesten töltött két nap feltöltött és erőt adott, hogy van miért. Választ kaptam arra, hogy miért van az, hogy ha valami nem sikerül, utána valami nagyobb viszont igen. Velem ez történt! Bízz a sorsban!

Leg pillanatok 2016 február: Legszebb pillanat: a Daalarna bemutató kezdése a lemenő nap sugaraiban

Legfinomabb étel: Padthai teljes kiőrlésű tésztája

Legnagyobb felfedezés: 2 nap felforgatja az életed

A hónap kedvenc terméke: a Zara bomber dzsekim

A hónap sikere: a szettem az Instye legjobban öltözött sztárjai között olyan nevek mellett, mint Görög Zita, Weisz Fanni. A Daalarna megosztotta a cikkem, amit több ezren olvastak.