Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
First post - Finally!
Szeptember 01. 2014

Kedves Olvasók!

Végre ezt a napot is megéltem. Útjára indul a Fashion and City blog, ami egy titkos vágyam, álmom volt már több éve. Tudom azt, hogy nem könnyű útra lépek, de remélem kitartással és kemény munkával áthidalom majd a felmerülő problémákat.

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen a munkám folyamatosan a divattal töltöm a Fórum Debrecen stylistjaként. Alig várom, hogy megmutassam, azokat a pillanatokat, fotózásokat, amit minden nap megélek. Próbálok egy kis újat becsempészni a mindennapjaitokba, napjainkba.

Szeretném megköszönni már az elején azoknak, akik bíztak bennem és bátorítottak, hogy lépjem meg ezt a lépést, hiszen erre vágytam. Köszönöm, remélem nem okozok csalódást.

Induljon hát, legyen szép napotok!

Anita

OUTFIT:

Ruha: Magenta, Táska: Monique Bag, Fülbevaló: Bijou Brigitte, Karkötő: Pandora

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió - Porció Norbert