Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Tökéletes kiegészítő a mindennapokban
Március 16. 2016

Ha ez mánia, akkor mániákus vagyok. Folyamatosan azon veszem észre magam, hogy aggódom, tiszta-e a kezem. Mivel emberekkel dolgozom nagyon fontos a megfelelő higiénia, viszont nem minden esetben tudok kezet mosni.

A múlt heten rátaláltam az én kis csodafegyveremre. 7 illat 7 különböző stílus, csak meg kell találnod a hozzád legközelebb állót. Új fogalom születik a tiszta kézről egy kézfertőtlenítő által.

Mit tud a Kub2go?

1. A kis flakonos kézfertőtlenítők eddig nem voltak a kedvenceim, a használata utáni ragadós érzés inkább rosszabb érzést ért el, mint hogy mindennapi kedvencé vált volna. Azonban itt a megoldás: a spray-s kiszerelés nem hagy maga után kellemetlen érzést. Vízmentes megoldást biztosít a használat minden pillanatában. 

2. Sosem tudom mennyi is az elég, én mindig a „csak legyen tiszta a kezem” elven működök. A Kub2go ezt is megoldja. Elég 2-3 permetezés a kézre, míg a korábbi kiszereléseknél a mennyiséget sosem találtam el. Ezzel viszont az is következik, hogy ez a kis csoda jóval tovább tart, mint flakonos társai, körülbelül 195 kézmosást lehet helyettesíteni vele.

3. Design. Na igen, a női táskára szokták azt mondani, hogy minden megtalálható benne. Az én táskámban is minden fellelhető. Amire figyelnem kell az a design, kinézet. Szeretem, ha nem egy flakont, hanem egy kis telefonra hasonlítható csodaszert kell előhúznom. A múltkor egy tárgyalás előtt használtam és észrevették, azonnal meg volt az első közös téma és könnyebben ment a folytatás. Sőt, hogy még tovább menjek, a forgalmazó saját kis címkével is elláthatja a Kub2go-t. Motivációs üzenet kézfertőtlenítés közben – na jó, kell és kész.

4. Aminek ki kell borulni, az ki is borul nálam. Nincs menekvés. Parfüm, testápoló minden landolt már a táskámban. Itt ettől nem kell félnem, nem borul ki és praktikus, hiszen kupak nélküli biztonság zár van rajtuk. Ráadásul mindenhol elférnek, akár egy zsebben is vagy futás közben egy övtáskában.

5. A színek a mindennapi életünk meghatározó tényezői. Akár minden napra választhatsz egy illatot és színt, így feldobod ruhatáradat és kedvedet is. Jelenleg vanília, citrus, eper, menta, levendula, aloe vera és semleges illatok közül választhatsz.

Ha szeretnéd kipróbálni a Kub2go-t, játssz velünk, keresd fel a Fashion & City hivatalos Facebook oldalát és kövesd a linken található szabályokat.

A víz világnapján, március 22-én kiderül, hogy ki az a szerencsés, aki megnyeri az epres Kub2go-t.

xoxo, Anita

OUTFIT:

A Kub2go megrendelhető a www.touchland.hu internetes oldalon.