Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Maybelline IT Girl - Nappali look
Április 18. 2016

Valahogy déjá vu érzésem van. Tavaly ilyenkor, amikor megláttam, hogy az Instyle stílusnagykövetet keres, azonnal gondolkodni kezdtem, mit adjak be, hogyan írjam le a zsűrinek miért engem válasszanak. Egy lehetőségnek gondoltam az egészet, ki akartam próbálni magam. Emlékszem, divathét közepén minden másodpercem be kellett ossztani, hogy kész legyen a jelentkező videóm. Éjszaka megírtam a pályázatot, a videó pedig bemutatott engem. Ahogy elküldtem a jelentkezést, már másra koncentráltam, nekem addig tartott az egész verseny. Úgy voltam vele, a feladatot teljesítettem, álmomban sem gondoltam volna, hogy egy hét múlva csörög a telefonom, hogy engem választottak.

Így ismertem meg kb. egy éve az Instyle csapatát, aminek köszönhetően bemutattam Debrecent az online Instyle oldalon. Később elkészítettem az első vlog videóim, mivel az Instyle csapata engem választott, hogy vlogoljak az oldalukon. Az Instyle-os Daalarna cikkem pedig maga a tervező csapata osztotta meg a hivatalos Facebook oldalán, így tízezres olvasottságot generálva,

Pár hete ismét találtam egy pályázatot az Instyle oldalán: a Maybelline és az Instyle keresi az IT Girl-t. Vagyis légy te, az a lány, aki kiutazik a Maybelline által New Yorkba, a Fashion Week-re. Mivel ismét a divathét közepén találtam meg a pályázatot, pár napom maradt arra, hogy kitaláljam mit is adok be a zsűrinek. A feladat két szett elküldése volt: egy nappali és egy éjszakai, amit felvennél a Fashion Weekre. Szerencsére Norbi, a Tri Lite fotósa a segítségemre volt, hiszen nélküle nem készültek volna el a képek.

A nappali look-nak egy letisztult fehér zakót választottam, amit élénk rúzzsal párosítottam. Az esti look, (amit holnap este hozok majd nektek) különlegessége, hogy a szoknyát én terveztem és rendelésre akár meg is vásárolható. Mivel pár darab, pontosan 2-3 készül belőle, extra limitált.

Holnap találkozunk,  

xoxo, Anita

OUTFIT:

Zakó és nadrág: Mango, Top: Zara, Táska és kiegészítők: Bijou Brigitte, Cipő: Zara Smink: Maybelline Affinitone Mineral alapozó Sand árnyalat, Maybelline Affinitone korrektor: Sand árnyalat,  The Nudes szemhéjpaletta, Maybelline the Falsies Volum Express szempillaspirál, Master Precise tus és Color Sensation Vivid Rose rúzs.

Fotó: Tri Lite Stúdió - Porció Norbert