Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Új hónap - új dolgok
Május 09. 2016

A május rengeteg újat rejteget számomra, hiszen ha a mestereink jól haladnak, a hónap végével teljesül egy álmunk és beköltözünk életünk első közös otthonába. Ám idáig rengeteg buktatóval és bürokráciával kellett megküzdenünk. Egy mese következik, hogyan építi fel egy lány és egy fiú saját közös kis „várát” és élnek, amíg meg nem halnak.

Mikor összeházasodtunk álmodni sem mertünk arról, hogy saját otthonunk lesz, örültünk, hogy vagyunk egymásnak, takarékoskodtunk, mint minden fiatal. Aztán augusztusban minden máshogy alakult, jött egy kósza ötlet, hogy miért nem nézelődünk. Mivel mindketten kertes házban nőttünk fel, egyből arra kacsingattunk, viszont hamar be kellett látnunk, ez csak álom marad. Mindenki azzal nyugtatott minket, nem kell az nektek, mindketten sokat dolgoztok! Majd lassan az is alakul, kezdjetek egy kisebbel. Aztán elkezdtük nézegetni a társasházakat, szerencsére az otthonteremtési projekteknek köszönhetően ezek az ingatlanok még borsosabb árakat mutattak. Ráadásul tudtuk, hogy a mi kereteink is határosak. Emlékszem épp, hogy hazaértem és mindketten azon kaptuk magunkat, hogy felújítandó házakat nézegetünk. Ráböktem egyre és elkezdődött minden.

Kiderült, hogy gyorsan kell döntenünk, mert több vevő is érdeklődik. Minden követ megmozgattunk és így szeptember 30-án a Fórum divathét forgatagában ház tulajdonosok lettünk. Ezután még rengeteg papírmunka, bankban töltött nap várt ránk.

Ahogy minden a helyére került jött a tervezés, tervezgetés, mi hova, hogyan. Mit cseréljünk, mi maradjon. Szerettünk volna egy külön hálószobát, konyhát, nappalit és plusz egy szobát. Mire kitaláltuk, hogy miként tudunk elrendezni mindent, az ősz hajszálak éjszakánként előbújtak fejünkön. De végül tényleg mindenki megveregette a vállunkat, ez így szuper lesz és mindennek lesz helye J

Amikor megveszel egy ingatlant, úgy vagy vele haladni akarsz, főként én! Nem vagyok az a türelmes típus, mindent azonnal akartam. Viszont mire minden összeg a megfelelő személyhez jutott, beköszöntött a hideg - amiben elég nehéz bármit is haladni. Így telt el a karácsony, január és február. Majd jött a tavasz és vele beindult a gépezet, minden ment a házból, egyedül a tető és a falak maradtak.

Most már a végén tartunk, sőt így vagy úgy, de május végén a lakást, ahonnan férjhez mentem, ami az első közös otthonunk volt, el kell hagynunk. Szóval izgalom és lassan pakolás veszi kezdetét. De júniusban már a legény és a lány a saját várában tervezgeti a jövőt.

Persze megpróbálok majd ugyanúgy veletek lenni ebben a hónapban is. Viszont ha eltűnnék napokra, ez lesz az ok. Ha minden a helyére került ígérem, jelentkezem.

Addig is fogadjátok szeretettel az új outfit posztom, amit a turbán ihletett. A nadrág Zara szerzemény, utolsó darab volt a Váci utcán, nem volt szívem otthagyni. Ez az utolsó darabos kifejezés nálam mindig kattanást okoz! Ti hogy vagytok ezzel? Na, de ezt majd egy következő bejegyzésben J

xoxo, Anita

OUTFIT:

Felső: Pull and Bear, Nadrág, cipő és táska: Zara, Karkötő és nyaklánc: Bijou Brigitte, Turbán: Stradivarius

Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert