Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
A mosoly és ami mögötte van
Június 02. 2016

A költözés folyamatában elég nehéz összeszednem magam, és erőt venni, hogy írjak nektek. De annyira aranyosak vagytok, hogy üzenetekben bíztattok, hogy gondoltam írok nektek. Olvastam egy bejegyzést vagy egy hónapja, hogy mivel ne kezdjük a posztokat. Az egyik fő pontja az volt, hogy sose írd, fáradt vagy, mert sajnáltatod magad. Gondoltam oké, rendben, megfogadom. Viszont abba is belegondoltam, jó olyan bloggernek lenni, akinek egész nap csak ez a dolga – tisztelet a kivételnek. Mi van azokkal, akik olyan munkát végeznek, hogy a blog egy szerelem és az idő, amit ráfordítasz a családodtól, barátaidtól vagy éppen magadtól veszed el. Így hát most itt egy őszinte vallomás a pakolás rejtelmeiről – és igenis fáradt vagyok, tanács ide vagy oda.

Több hete a bizonytalanságban élünk, mikor kapjuk meg a GO feliratot a házunkkal kapcsolatban és indulhat a mandula. Pár hete fura érzés kerített hatalmába: az utóbbi időben egy picit pánikolós lettem. Nehezen kaptam levegőt, vagy éppen az érzelmek hadát vívtam, pillanatok alatt sírtam vagy éppen nevettem magamon. Nem mondtam ki, mi a baj, majd amikor felvilágosítottak, hogy igen, ez az első helyzet az életemben, amikor valami nem rajtam, vagyis rajtunk múlik. Ki vagy szolgáltatva, vársz arra, hogy kész legyen …. ha kész lesz és mindig ott van a „ha”.

Nehéz volt belátni, de muszáj volt egy kis szünet, nyugalom, munka nélküli napokat tartani. Öt éve dolgozom a Fórum Bevásárlóközpontban mit stylist, de úgy, hogy itthon legyek szabadságon még nem volt. Persze nyaralás stb. igen, de hogy itthon legyek csak úgy, még soha.

Egyből tudtam, hogy a szervezetemnek is szüksége van egy kis energiabombára, ezért a természetgyógyászom javaslatára elkezdtem szedni a Nahrin Q10 kapszulát és Articsóka kapszulát. Q10 nem véletlen, hogy csodaszerként beszélnek róla, hiszen növeli az állóképességet, segíti a fogyást és antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatokat is. Erre most nagyon szükségem volt, hiszen mikor nincs energiám ez a kapszula erőt ad. Az articsóka javítja a stressz feldolgozást, jól hangzik úgye?

Persze fejben is helyre kellett raknom a dolgokat. Mi lesz ezután, izgalom, kíváncsiság és egy csipetnyi félelem is párosult bennünk. 

Most a költözés van napi renden, néha felkiáltok, hogy ennyi cipője és ruhája hogy lehet valakinek. Az a típus vagyok, aki ragaszkodik mindenhez. Persze a felhívásomnak köszönhetően néhány ember jól jár majd, mert a kiválogatott dolgok jó helyre kerültek, fognak kerülni.

Ma új időszámítás kezdődik. Szurkoljatok nekünk,

xoxo, Anita

 

OUTFIT:

Kantáros szoknya: Pull & Bear, Felső: Magenta Debrecen, Táska: Parfois, Nyaklánc: Bijou Brigitte, Cipő: Cango & Rinaldi - Doras.hu - www.doras.hu

Fotó: Porció Norbert - Tri lite Stúdió