Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Fel a kezekkel- ONEFASHIONDEBRECEN
Július 04. 2016

Fel a kezekkel! Végre Debrecenben is megvásárolhatjuk a magyar tervezők ruháit! Ezzel nemcsak a magyar divatot támogatjuk, de a különleges darabok bizonyos, hogy nem jönnek velünk szembe az utcán. Divat a magyar!

A ONEFASHIONDEBRECEN üzlet tulajdonosával, Lippai Júliával beszélgettem tervekről, márkákról és  egy különleges eseményről.

Honnan jött az ötlet az üzlet megnyitására?

Úgy két éve egy Fashion Days divatbemutatón találkoztunk először a ONEFashionBudapest két tulajdonosával, Décsi Julival és Dániel Orsival. Mi akkor és ott beleszerettünk a magyar divattervezőkbe, a magyar divatba és az ötletbe, hogy egy olyan üzletet hozzunk el Debrecenbe, ami összefogja a hazai tehetséges divattervezők kollekcióit.

Hány tervezővel dolgoztok együtt és kik ők?

Jelenleg 12 divattervezőnk van, ebből 6 ruhatervező ( DORAABODI, 1975, THREEE, CAKÓ, ZIGI, WILDPASTEL ), 3 táskatervező ( ANNAMARIA PAP, AGNESKOVACS, DVA), 3 ékszertervező ( KARMAN, BALILLA, DORIDEA ).

Ha egy szóban jellemezni kellene a tervezőket, mit mondanál?

DVA: urbanista

AGNESKOVACS: up to date

ANNAMARIA PAP: klasszik elegancia

1975: letisztult formák

ABODI: extravagáns

Cako: különleges szabásvonalak

Threee: frappáns és menő

Wildpastel: stílus és kényelem

Zigi: magabiztos elegancia

Doridea: természetes könnyedség

Karman: izgalmas, merész

Balilla: játékos formavilág

Miért pont ők?

Eléggé eltérő stílust képvisel mind a 12 tervező, hogy mindenki megtalálja a magához illőt, legyen akár extravagáns, egyszerűbb, sportosan elegáns vagy hétköznapi is a stílusa.

Mitől más ez az üzlet, mint a többi butik?

Mert fiatal magyar divattervezők limitált darabszámú egyedi, de viselhető darabjai vannak, amik nem jönnek szembe az utcán vagy a buliban ;) Aki nálunk vásárol, támogatja a magyar divatot. Végre ki lehet tűnni a tömegből.

Úgy tudom pesti az anyacég. Ha egy másik márka termékét szeretnénk megvásárolni és ott megtalálható, van rá mód, hogy megrendeljétek?

Amit a pesti üzletbe láttok, bármit el tudunk hozatni, meg tudjuk rendeli. Illetve nagyon fontos tudni, hogy a tervezők a két szezon közt vállalják egyedi menyasszonyi ruhák és koszorúslány rucik elkészítését, az igényeknek megfelelő árakkal. És a meglepő, hogy néha olcsóbban is, mint a bérlés. 

Mi most a te személyes kedvenced?

Az a helyzet, hogy én minden tervező kollekciójában megtaláltam a nekem tetszőt.  Amikor személyesen találkoztuk a tervezőkkel, csúcs szimpatikus volt mindenki. Bárkivel elmennék bulizi! ;))))

Na de mégis, mi most az abszolút favorit?

Az én véleményemnél fontosabb, hogy a vásárlók mit szeretnek. Az Ő véleményük alapján eddig a Threee a favorit.

Mikor érkezik az őszi kollekció? A tervezők változnak majd?

Az őszi kollekciót szeptembertől kezdjük majd el csepegtetni és előfordulhat, hogy változnak a tervezők is - akár közkívánatra is ;)

Úgy tudom, jövő héten egy tervező is meglátogat titeket egy Night Shopping-os esemény keretében?

Jövő hét pénteken, július 8-án este 6-tól 10-ig Night Shopping lesz az 1975 két divattervezőjével, Kupi Szimonettával és Györe Nikolettával. Egy limitált szériás kapszulakollekciót hoznak el. Mindenből csak 1 db készült, kb 40-50 db lesz összesen. ÉS!!! Minden darabra, az újakra is -30% kedvezmény lesz. Plusz egy kis pezsivel kedveskedünk mindenkinek.

Mik a jövőbeni tervek, hogy látod az üzletet fél év és egy év múlva?

Folyamatosan szervezünk különböző eseményeket, szeretnék a helyi közösséget megismertetni a magyar divattervezőkkel és trendekkel. Egy éven belül reméljük, hogy a régió meghatározó divatüzlete leszünk. Mindenkinek a ONEFashionDebrecen fog először eszébe jutni ha divatról lesz szó.