Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Dress code - magyar tervezők
Július 29. 2016

Sziasztok!

Ismét hoztam nektek egy bejegyzést a One Fashion Debrecen üzletével együttműködve. Maga a környezet, ahol az üzlet található (Debrecen legizgalmasabb, franciás utcácskája a Halközben) a polgári lakás, a belmagasság és Pindy kutya is egyből szerelembe ejt. Ezért imádok – ha csak néhány pillanatra is –  itt lenni.

Sokat bosszankodtam azon az elmúlt időben, hogy Debrecenben miért nem adnak lehetőséget a magyar tervezőknek. Az összes általam követett blogger kipróbálhatja, felpróbálhatja ezeket a darabokat Budapesten. Nyílván a street fashion elérhető áron áll a rendelkezésünkre, viszont ha szeretnénk egy különleges, csak általunk viselt darabot, ami nem jön velünk szemben az utcán, kell az a plusz.

Már azon voltam, hogy írok a tervezőket összefogó üzletnek (One Fashion Budapest), de ekkor jött Julcsi és közelebb hozta nekünk a #tegyelamagyardivater-t! Milyen olyan ruhába bújni, ami nem tömegcikk és pár darab készül belőle a legnagyobb odafigyeléssel? Izgalmas és nőies, ha két szóval kellene jellemeznem.

Legnagyobb kedvencek az outfit tervezőin kívül:

Balilla by Lilla Balázs karkötők

DVA hátizsákok

Aboda Dóri ruhák

 

OUTFIT:

Az outfit összes darabja (kivétel cipő) megtalálható a One Fashion Debrecen üzletében: Ruha: Wildpastel, Karkötő: Doridea, Fülbevaló: Karman, Táska: Ágnes Kovács, Charm: ANNAMARIA PAP

Papucs: Cango & Rinaldi - www.doras.hu

Fotó: Porció Norbert - Tri Lite Stúdió