Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Eszményi ízek - chocoMe
Augusztus 04. 2016

Létezik csokoládé és csokoládé közt is különbség, főként ha megfelelő szakértelemmel készül. Mennyei finomságokat kóstoltam, így hát megosztom veletek a tapasztalataim.

Szeretem a csokit, de az évek során az általános csoki fogyasztásomat a különlegességek kutatása váltotta fel az édességek választásánál. Így remegve bontottam ki a csomagolásokat, vajon mit rejthet, milyen finomságok lapulnak a gondosan megtervezett és kivitelezett dobozokban. Volt olyan doboz, amit ajándékba adtam, a mosoly az arcon pedig utánozhatatlan volt.

Design, avagy a doboz

A dobozok, mint a lakás különleges díszei is megállják a helyüket. A felejthetetlen ízek után szépen sorban az ebédlő asztalon maradtak.

Raffinée termékek

A cég csokoládémestere, Mészáros Gábor méltán lehet büszke termékeire, hiszen a júliusban megrendezésre került Londoni Csokoládé Akadémián a chocoMe termékei rangos eredményeket értek el. Megbabonázták a szakértőket, ahogy engem is.

- Tonkababos tejcsokoládéval és kakaóporral bevont szicíliai mandula ezüst

- Guérande sós szőkecsokoládéval bevont szicíliai mandula hántolt ostyával / bronz

- Szicíliai mandula Arabica kávéval ízesített étcsokoládéval bevonva, kardamommal / bronz

- Mogyorós-tejcsokoládéval és őrölt Etióp Harrar kávéval bevont Piemonte-i mogyoró bronz elismerést szerzett.

Az én különlegességem

A Valentin Napra készült bergamot héj venezuelai étcsokoládéval bevonva. Az ízvilág, azonnal rabul ejt és nincs menekvés előle.

Kóstolni, ajándékba adni ér. Rabul ejti majd a kóstolót az íz? Az garantált.

 

OUTFIT:

A csokoládék megvásárolhatóak a következő linken: 

http://store.chocome.hu/szakmai/index.php