Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Butik Design Rooms
Augusztus 07. 2016

Már messziről látod megérkeztél – az épületet nyugalom hatja át és olyan, mint ha egy páratlan új világban lennél. Különleges élmény, amit át kell élned neked is.

Mosollyal fogadnak és azonnal azt veszed észre, hogy mezítláb a medence hőmérsékletét nézed, hallgatod a nyugalmat, nézed a kertész által tökéletesen megformált zöld sövényt és pillanatok alatt kikapcsolsz. Új dimenzió születik – telefon kikapcs és máris töltődik a szervezeted.

Az épület berendezése minden igényt kielégít, hiszen egyszerre modern és otthonos eleganciával van párosítva.  Ha szereted megélni a pillanatot, mindenhez hozzá kell érned, hogy valójában itt vagy. Már az előtérben otthonos környezet fogad, finom limonádéval párosulva és a reggeli illatával a levegőben. 

Abádszalók 160 km Budapesttől és Debrecentől is csak másfél óraára van. Hat szoba áll a vendégek rendelkezésére, amelyeknek berendezését a Tisza tó különleges élővilág inspirálta: Tűz, Víz, Jég, Tölgy, Madár, Csónak. Így a tábortűz, az üdítő víz, a jégbe fagyott nádas, a természet lágy öle, a madarak világa és egy Tisza tavi csónakázás kísér nyugovóra álmunkban.

A vendégek kényelmét egy 14 nm medence és finn szauna is tökéletesíti.

Mi a Csónak szoba kényelmét élveztük, ami letisztultságával és design bútoraival a Tisza tavi csónakázás felejthetetlen élményét adta át.

Plusz

Amikor már úgy érzed, a pihenést nem tudod fokozni, megkapod a kulcsod a Csapcséhoz. 180nm egyedi kialakítású úszóstég (Beach), pár száz méterre a Butik Design Room-tól a Tisza tavon fokozza az élményt. A vízi sport szerelmesei kipróbálhatják a flyboard-ot vagy éppen az air sup-ot. De motorcsónakozhatunk és kerékpárral is felfedezhetjük a tó körüli élővilágot.

Aki szeretne elbújni a világ elől, piheni úgy, ahogy a Királyok és Királynők pihentek, ide el kell látogatnia. Az élmény és a természet közeliség garantált lesz.

OUTFIT:

Barack ruha: Sugarbird Debrecen, Kék bikini: Tezenis, Fekete body és fejpánt: Zara, Fekete strandruha és bikini: H.R.V.T. Debrecen 

Köszönöet a helyszínért a Butik Design Roomnak és Szabó Kinga tulajdonosnak.

Fotók: Kiss Lóránt