Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Egy kis fekete vagy overál!?
Szeptember 09. 2014

Sziasztok Olvasók!

A hét vendég modellje: Veres Niki az Absolute model management üdvöskéje. Egy kis feketét választottam neki arany kiegészítőkkel. Coco Chanel szerint minden nő ruhatárának alapja a kis fekete, én viszont most egy kicsit átfogalmaztam ezt a tézist és overálra cseréltem kedvencünk.

Legyen szó egy alkalomról vagy akár egy hétköznapról tökéletes választás. Válasszuk hozzá a megfelelő kiegészítőt és csak a bókokat kell majd fogadnunk.

Napsütéses szép napot,

Millio, AnitaOUTFIT:

Overál: Mango, Cipő: Zara, Táska: Bijou Brigitte, Óra és Fülbvaló: Bijou Brigitte

Stylist: Szűcs-Tarcsa Anita, Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Fotóstúdió - Porció Norbert