Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Őszi reggelek
Október 24. 2016

Sziasztok!

Hoztam nektek egy mini bejegyzést. Ismét rohanok egyik helyről a másikra, szerintem sose fogom utol érni magam. Na jó, remélem igen. Videó bejegyzést is régen csináltam, és már több ötletem is van, szóval lassan neki ülök. Sőt, még a divathetes bejegyzés is várat rám.

De most néhány tipp, hogyan éljük túl a borongós reggeleket:

Az őszi időszakban nagyon szeretem a különleges mellényeket, mert egy egyszerű szettet is tökéletesen feldob és ad neki valami pluszt, ami az esős hajnalokon, valljuk be, sokat jelent. Munkába menet a bőrdzsekire veszem a mellényt, ha pedig beértem a felső felé kerül. Ha pedig egy elegáns szettet akarok kreálni, egy övvel összehúzom, hiszen egy átlapolós ruha fazonnál nincs jobb. Ezt Lakatos Márk is megmondta.

A szezon másik nagy kedvence a hímzett farmer. Sok-sok fazont találtok a polcokon. Már korábban mutattam nektek egy boyfriend fazont, bejegyzés itt: http://fashionandcity.hu/divat/cikk/aktualis/187-you_horse--me_-unicorn

Én már nyár vége óta szemeztem ezzel a mintával, és amikor megláttam az IL NIDO webshopján, nem volt kérdés: kell és kész.

Most megyek is, mert a héten Halloween kiállítást építünk a Fórumban és egy pár éjszaka a tökökről, szalmabálákról és a varázslásról fog szólni.

Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, hogy miből lesz a cserebogár, kövessetek Instagramon is: www.instagram.com/szucstarcsaanita

OUTFIT:

Mellény és nadrág: IL NIDO, ing: H&M, Nyaklánc: Avocada, Cipő: Zara

Fotó: Kiss Lóránt