Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Karácsonyi ajándékok magyar tervezőktől
December 11. 2016

Idén eldöntöttem, nem hagyom magam, nem hagyok semmit az utolsó pillanatra és a lehető leghamarabb beszerzem a karácsonyi ajándékokat! Egy kis listát készítettem, kinek mit szeretnek ajándékozni, mit kell beszereznem! Két dolgot tartok szem előtt idén: vagy saját kézzel készült lesz a meglepetés vagy valami olyan, ami különleges és egyedi! A One Fashion Debrecen termékeit, azért imádom, mert pont az egyediségét sugallják,  ráadásul a magyar divatot is támogatom minden vásárlásommal, ami hétről hétre fejlődik, alakul! Vigyázat, spoileres rész következik - nehéz lesz választani! Barátnődnek, anyukádnak vagy akár magadnak is tökéletes választás.

Személyes kedvenceim:

  1. Rózsaszín csomócska: párna, kiegészítő, lakás dekoráció. Egy-egy helyiséget egy ilyen különlegességgel fel tudsz dobni.
  2. Gabo Szerencses metél kék pénztárca: a színe azonnali szerelem, ilyen biztos nem jön velem szemben az utcán.
  3. Pap Annamária szivecskés kulcstartó, a tervező egyik alapdarabja. Viszont az anyagok játékával minden darab különböző.
  4. Karman Jewelry nyakláncok: még nyáron szerettem bele egy fehér gyöngyös változatba, most pedig megérkeztek a téli színek. Ruhához, hosszított felsőkhöz meghatározó darab.

Jó shoppingolást nektek, élvezzétek ki a készülődés minden pillanatát!

Mit csináltok 17-én? Karácsonyi ajándék és kellemes borozgatás a Borháló Debrecen és a ONE Fashion Debrecen közös szervezésében! Mi ott leszünk és segítünk ajándékokat választani.

Legyen idén karácsonykor minden ajándék egyedi!

xoxo, Anita

OUTFIT:

A képeken látható kiegészítők megvásárolhatóak a ONE FASHION DEBRECEN üzletében. 

 ( www.facebook.com/ONEFashionDebrecen  )