Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Zara szoknya
Szeptember 23. 2014

Szép jó reggelt Olvasók!

Az egyik legjobb beruházásomnak bizonyult ez a Zara szoknya. Imádom, mert egy csomó mindennel kombinálható. Farmerrel, vállpántos toppal, inggel. Hordhatom magassal, lapossal, mindenhogy tökéletes.

Most egy Mango-s farmer inggel párosítottam, egy kis barnával megfűszerezve. Ha szemfülesek vagytok, biztos találtok még a polcokon hasonló fazont. Sajnos még mindig ezzel a megfázással küszködök, remélem, hamar győz a szervezetem felette, mert már elegem van az orrfújásból.

Egyetek sok zöldséget és gyümölcsöt!

Puszi, Anita

OUTFIT:

Ing: Mango, Szoknya: Zara, Cipő: Zara, Kiegészítők: Bijou Brigitte, Táska: Mango

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert

LABELS:

zara skirt, csíkos szoknya, farmering, mango, bijou brigitte