Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
A tökéletes zakó
Október 28. 2014

Szép estét Olvasók!

A hétvége egyik felét Budapesten töltöttük barátoknál, míg a maradék másfél nap csak a relaxálásé volt – illetve a fekete szemkarikáim eltűntetésén dolgoztam. Huu, ha tudtok valami jó tippet megírhatnátok, mert küzdök vele, ráadásul a női büszkeségem is eléggé zavarja.

A zakókkal nem tudok betelni, sosem elég belőlük. Mindenféle színben lapul egy a gardróbomba, de ha meglátok egy új árnyalatot, tudom, hogy még egy hiányzik. Így jártam ezzel a Mango zakóval is, egyből éreztem, hogy kell nekem. Töltsétek le a Mango app-et, hiszen mostanában egyre többször tartanak shopping napokat, amikor 20-30% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg a kiszemelt darabokat.

Jövő héten Joy napok, készültök már rá? Csinálok egy top 10-es listát majd, mit érdemes megvenni ezen a három napon! Millio csók, xoxo Anita

OUTFIT:

Zakó: Mango, Garbó: Promod, Nadrág: Mango, Cipő: Zara, Táska: Mango, Karkötő és nyaklánc: Bijou Brigitte

Stylist: Szűcs-Tarcsa Anita, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert