Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Púder árnyalatok
Október 13. 2014

Sziasztok!

Napsütésben ma sem volt hiány, szerencsére. Így Glamour nap után jót is tett a lelküknek - valljuk be, ez a jó idő. Legalább nem járt azon az agyunk, hogy mit kellett volna még megvennünk a shopping napok alatt.

Egyik szemem örül ilyenkor, hiszen áhított kedvenceimhez olcsóbban jutok hozzá, viszont ha a tömegre gondolok, előtör a fóbiám. Reggel, mikor láttam, hogy az egyik legnagyobb kedvezményeket nyújtó drogéria előtt ötvenen a nyitásra várnak, a hideg kirázott. Talán ezért is döntök ilyenkor az eldugott üzletek mellett. A kínálatuk is nagyobb, ráadásul nem kell attól félnem, hogy kikapják a kezemből a termékeket. Így viszont megfontoltan tudok vásárolni és tényleg a szükséges termékek kerülnek bele a kosaramba.

Mivel ilyenkor bevásárolunk kozmetikumokból a divatbemutatókhoz, a délelőttöt már biztos volt, hogy Bodó Kittivel töltöm. Kitti tökéletes választás Glamour napok idején – na jó, mindig, hiszen újra és újra tanulok tőle valamit.  Segít eligazodni a termékekben, tudja melyik a legjobb szempillaspirál, ha csontosítani akarok, melyik márkát válasszam. Így jutottam hozzá a Nivea arctisztító lemosójához 50% kedvezménnyel. Volt már arclemosóm, de ennek az illata és a hatása is tökéletes.

Emellett egy Retro pulcsit és egy Magenta felsőt vásároltam, hamarosan megmutatom majd nektek. Gyorsnak kellett lennem, mert a hétvégét a hegyekben töltöttük, de mivel már jó előre elterveztem mit szeretnék, így könnyű dolgom volt.  

Az outfitről: a héten Noémi és Dorottya (az Alföld Tv új üdvöskéje) fog segíteni bemutatni a legújabb szetteket. A púder színek, jelentem, meghódították az őszi ruhatárunkat, az üzletek polcain egyre több darabbal találkozhatunk.  A Promod rózsaszín szoknyájával már szemezgetek egy ideje és mit ne mondjak, az őszi időjárás beköszöntével lehet jobb lesz beszerezni néhány ilyen darabot, hogy ne essek majd depresszióba egy hideg szürke reggelen.

Holnapra még jó időt mondanak, elő a nyári darabokkal, élvezzük ki.
Puszi, Anita

OUTFIT:

Ing: Mango, Mellény: New Yorker, Szoknya: Promod, Cipő: Sugarbird Debrecen, Táska: Mango, Fülbevaló és karkötő: Bijou Brigitte, Nyaklánc: Promod

Stylist: Szűcs-Tarcsa Anita, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert