Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Munkamánia
Október 17. 2014

Sziasztok!

Tegnap este túlléptem a holtponton és blog bejegyzésbe kezdtem. Sajnos nem a következő posztokon járt az agyam, pedig nagyon szeretném. Kiállításokra készülünk, minden időm ez veszi el. Nem is egyre, nehogy egyszerűbb legyen. Ha lúd, akkor legyen kövér, két kiállítást, showt indítunk október 24-étől.

Mikor elkezdtem a blogolást, felkészültem ezekre az időkre, tudtam, hogy lesz pillanat, amikor visszakoznék. Ezért is húztam, halasztottam hónapról hónapra az indulást. Aztán volt egy pont, amikor azt mondtam: ezért harcoltam, küzdöttem, ez az enyém! KELL ÉS KÉSZ!

Nem mindennapi munkával rendelkezem, munkakörileg stylist vagyok. Igen, ki merem jelenteni, képesítésem nincs hozzá, mégis már lassan 3 éve csinálom. Mióta az eszemet tudom, imádom a ruhákat, mindig kipróbálom, kipróbáltam az újdonságokat, valahogy ráérzek arra mi az, ami jól áll másoknak. Megtanultam összeválogatni az outfiteket, szetteket egy-egy fotózásra, divatbemutatóra. Az elején nem mondom, hogy könnyű feladatom lett volna. Meg kellett ismernem a boltok stílusát, kollekcióját, melyik alkathoz milyen stílus, ruha áll közelebb. Amin szerintem nagyon is sok múlt, az a kapcsolat, amit kiépítettem az üzletekkel. Mindenki más, minden márka mást igényel.  Mára viszont valahogy belejöttem. Ha csak a ruhákról és fotózásokról szólna a napom, álommelónak is mondhatnánk. Most viszont éppen kiállításokra készülünk.

3-4 napja művért, különböző rémisztő álarcokat nézegetünk az irodában különböző weboldalakon. Horror show-t rendezünk, amit csak is 18 éven felüliek próbálhatnak majd ki a külön erre az időre berendezett üres üzletben, a Fórum bevásárlóközpontban. Félelmetes dolgokat találtunk ki és már most is alvási zavarokkal küszködök, ha pedig elindulunk, nem biztos, hogy végig merek majd menni a pályán.

Ma délután meg is érkezett az első csomagunk, különböző szörny maszkokban járkáltunk az irodában. A holnap reggel korán kezdő kollégáknak még ajándékokat is bekészítettünk. (Jó szemetek vagyunk). Viszont ha sok a munka, egy kis humort mindenféleképpen csempésznünk kell a mindennapjainkba, remélem megbocsájtják majd nekünk.

Péntek van, másoknak ez a felüdülés, nekünk egy hosszú hétvége kezdete. Végig készülünk majd, hogy jövő hétre minden a helyére kerüljön. A rohanós napokon igyekszem a lehető legkényelmesebb, mégis csinos darabokat előnyben részesíteni, a mai poszt pont ilyen.

Legyen szép hétvégétek, az erő legyen velem, velünk ;)

Anita

OUTFIT:

Pulóver: C&A, Felső: Magenta, Nadrág: Mayo Chix, Csizma: UGG, Sapka: Promod, Táska: New Yorker

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Csajok <3

LABELS:

blog, blogger, fashion and city, stylist, debrecen