Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Méregzöld kabát
Október 23. 2014

Sziasztok!

Egy őszi kabát mindannyiunk ruhatárának alapja. Ebbe a méregzöld kabátba egyből beleszerettem, talán a különleges színe miatt vagy talán a kedvező ára miatt, nem tudom. Azt viszont igen: szerelem volt első látásra.

Az egyik kedvenc kosztümös filmem (mint sok nőnek) a Sissy, egy jelenetben hasonló színű ruhát visel, amikor megláttam egyből arra asszociáltam. Tudtam, ha az enyém lesz, legalább míg hordom, én is Hercegnő leszek.

Dorottya,  mint "ex" szépségkirálynő és új Kollegina azonnal azonosult a szereppel! Egy extra titok róla: ha nevetőgörcsöt kap, szem nem marad szárazon.  Az elmúlt időben a sok munka mellett,  jókat nevettünk, mosolyt csalt a hétköznapjainkba.  Az Este7 műsorvezetőjeként illetve a Fórum egyik háziasszonyaként egyre többet találkozhatunk majd vele.

Jó pihenést Mindenkinek,

xoxo, Anita

OUTFIT:

Kabát: C&A, Ruha: Magenta, Cipő: Reno, Nyaklánc: Promod, Táska: New Yorker

Stylist: Szűcs-Tarcsa Anita, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert