Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Vera Wang
November 04. 2014

Sziasztok!

Még a Fashion & City egy álom volt, amikor az egyik délelőtt kaptam egy telefont. Vera volt, a La Femme Esküvői Ruhaszalon tulajdonosa. A nagy napom után (igen, férjnél vagyok) valahogy kialakult egy bizalmi kapocs közöttünk és néha egymás véleményét kikérve próbálunk "nagy" dolgokat eldönteni.
Azon a napon is így volt. Megbeszéltük, ha megérkeznek " A RUHÁK ", készítünk róluk egy fotósorozatot, így egy napra újra átélhetem, milyen is hercegnőnek lenni.

Milyen álom lebeg a lányok előtt, mit tervezgetnek egész gyermekkorukban? Mindannyian a legszebb ruhát akarjuk viselni, kimondani az igent a férfinak, akit örök életre társnak választunk. A megannyi ruhapróbák után eljön az a pillanat, amikor érzed melyik az a darab, ami a Tied kell hogy legyen. Ráérzel, tapasztalatból tudom. Tavaly, mikor megláttam a ruhám egyből tudtam, hogy ő az, amiben az oltár előtt morzsolva a kezem, csillogó szemekkel igent mondok. Amikor pedig a füledbe súgják, hogy gyönyörű vagy, tudod hogy révbe értél. Elkezdődik valami új, ami örökké tart.

Amikor megtudtam, hogy Vera Wang ruhákat fog forgalmazni Vera, a La Femme szalon bájos tulajdonosa, egyből rávettem, ha megérkeznek, készítsünk egy sorozatot! Egyből igent mondott! Féltem, hiszen mióta ismerem, nem volt modellen lefotózva egy darab sem, ráadásul pont a ruhák királynőjét viselni igen nagy kihívás! A modelljei maguk a menyasszonyok, akik tökéletes ruhákat kapnak minden egyes nap, már lassan 10 éve.
Nem tudom miért, de én megkaptam a lehetőséget, hogy október végén egy délutánt eltöltsek Verával és fotós férjével Nagy Károllyal.

Milyen amikor a ruha egy átlagos hétköznapból tökéletes pillanatokat varázsol. Amikor azt érzed bármikor újra élnéd a nagy napot, hogy kimond a Férjednek az örökké tartó Igent! Na ez egy ilyen "Nagy NAP " volt.
Ha esküvő előtt állsz, a szalon kötelező: www.lafemmeszalon.hu

Anita

OUTFIT:

Ruha: Vera Wang -La Femme Esküvői Ruhaszalon

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Nagy Károly (http://www.eskuvoiriportfoto.hu/)