Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Joy shopping- 3 kedvenc
November 09. 2014

Sziasztok!

Ahogy ígértem, összeszedtem a Joy napos kedvenceim. Egy picit megcsúsztam a poszttal, de remélem, még eljut hozzátok és tudjátok használni. Még ma is tombol a shopping láz, így hát egy utolsó körútra invitállak benneteket.  Három olyan márkát választottam, aminek a termékeiért rajongok. Induljon hét az online shopping, hajrá.

Magenta

Aki ismer, tudja, nagy rajongója vagyok ennek a márkának. Sosem csalódtam a termékeiben. A tervezésnél a legapróbb részletekre is figyelnek. Dankó Ágnes és csapata nem bízza a véletlenre a tervezést, a kész darabokat olyan különleges kiegészítőkkel látják el, amelyben tényleg tökéletesnek érzed magad. A ruhák belsejében idézeteket találunk, ami fantasztikus ötlet, mert ahogy reggelente mosolyt csalnak az arcomra, az utánozhatatlan.

Women' Secret

Az otthoni és az éjszakai ruhaválasztás egyik mániákusa vagyok. Imádom a pihe-puha darabokat, a hozzá tartozó kiegészítőkért pedig egyenesen rajongok. Így alakult ki a Women' Secret szerelmem, összeszedtem a mostani kedvenceimet, amit 20% kedvezménnyel tudtok még ma megvásárolni.

F&F

Rendkívül sokat változott az elmúlt években az F&F kollekciója. Egyre többször találok olyan darabot, ami közel áll hozzám. Így ezer százalékig biztos voltam benne, hogy a péntekemet még munka előtt a Tesco-ban indítom. Be is szereztem egy pihe-puha köntöst, amit a mai kuckós délutáni filmezésnél fel is avatok majd.

Jó vásárlást, szép napot,

Anita

 

OUTFIT:

Képek: www.ffdivat.com/hu, www.womensecret.com, www.magenta-webshop.hu/