Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Álmaid esküvője
November 12. 2014

Sziasztok Drágák!

Ismét egy wedding-es poszttal jelentkezem, vagyis inkább egy hétvégi programajánlóval :) Mikor az esküvőmre készültem, hónapokon keresztül a különböző internetes honlapokat bújtam. Olyan esküvőt szerettem volna, amin nemcsak Mi érezzük jól magunkat, hanem az egész násznép.  A fő cél pedig az volt, hogy vagy 100 évig még erről beszéljenek, mint a mesékben….

Egy barátnőmmel készültünk, hiszen ő egy hónappal előttem mondta ki az igent, így egymással osztottuk meg kételyeinket, ruha-paránkat, cipő problémáinkat. Tipp: Ha van olyan barátnőd, aki hasonlóan a nagy napra készül, sokkal jobb vele megosztani a kérdéseket, mint a férj-jelöltedet kiakasztani a nagy pillanat előtt.

Nagyon nem könnyű egy esküvőt összeszervezni ráadásul én, mint rendezvényszervező, tudtam, hogy másodpercenként változni fognak a dolgok és nem szabad ragaszkodnod a tökéleteshez.  Jó tanács: Ami számodra nem úgy zajlik le, ahogy tervezted másnak fel se fog tűnni. Nem fogom elfelejteni, amikor esküvő előtt két héttel Apukám leültettet, hogy ha valami nem úgy zajlik, ahogy megterveztem, ne akadjak ki. Élvezzek, minden pillanatot!

Ha most lennék menyasszony, biztosan keresnék olyan embert, aki segít a tervezésben, szervezésben. Nagyon sok idő elmegy az előkészületekkel, ráadásul azok, akik benne vannak a szakmában, sokkal jobban ismerik egymás munkáját és akár szakembereket is tudnak ajánlani egy adott témában.

Ha szeretnél olyan kiállítókkal találkozni, akik profik a szakmában, akkor hétvégén a Kölcsey Központba  érdemes lesz ellátogatni. Gyönyörű esküvői ruhák, elegáns hajköltemények, nagyon szép sminkek, ínycsiklandó sütemények várnak rátok. Amit kifejezetten ajánlok a Kiss Virág Cukrászda standja. Kóstoljátok meg, imádni fogjátok!

Utoljára hagytam az esküvői show különleges vendégét, Lakatos Márkot, az ország legismertebb stylistját. Az ifjú párok személyesen is találkozhatnak a divatszakemberrel, akinek esküvői stílustanácsaira bizonyára sokan kíváncsiak.

Egy szó, mint száz hölgyeim: esküvőre fel! Hétvégén találkozunk a Dream Wedding Shown a Kölcsey Központban!

Ha pedig csak tanácsra van szükséged, írj bátran, minden kérdésre szívesen válaszolok a Nagy Nappal kapcsolatban: info@fashionandcity.hu.

A kiállítás az Álmaim Esküvője szervezésében valósul meg. A programokról az alábbi linken olvashatok: http://almaimeskuvoje.hu/eskuvo/hirek/40-dream-wedding-show-kolcsey-kozpont

xoxo, Anita

 

OUTFIT:

Képek: internet + magánarchivum