Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Pár perc
November 20. 2014

Sziasztok!

2 nappal ezelőtt felbolydult a szerkesztőség. Az Alföld Televízió nagy eseményre készült: személyes és csoportképeket készített rólunk a Tri Lite Stúdió. Alig vártam ezt a napot, hiszen már nagyon érett ez a fotózás. Szerintem a nagy tükrünk a szeribe (ahogy mi hívjuk a Stúdiót) nem volt eddig ennyit használva, mint most. Mindenki a legjobb formáját szerette volna hozni a képeken, hiszen nagy esemény ez az életünkben.

Miután átköltöztünk a Fórumba, ez volt az első nagyobb közös programunk. Annyi rendezvényünk volt mostanában, hogy még nem is volt időnk élvezni a mi kis új irodánkat. Na, most minden pillanatát élveztünk és már bátran kimerem jelenteni: kezdjük belakni a mi kis kuckónkat.

Mivel fekete-fehér volt az alapruhánk, hogy ne kelljen túl sokat öltöznöm (egész nap mégse rohangálhatok „ballagásos” cuccban) egy farmer inggel kombináltam a fekete ceruzaszoknyám. Aztán a szünetben a kávé helyett Norbit megkértem készítsen néhány fotót.

És persze hoztam pár képet a Mi kis „Tabló” fotózásunkról is.

Legyen szép estétek,

xoxo, Anita

 

OUTFIT:

Ing: Impress (Pink Fashion), Szoknya: Stradivarius, Kalap: H&M, Kabát, Cipő és Táska: Zara

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert