Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Szőrme gallér
December 08. 2014

Sziasztok!

Eléggé régen jelentkeztem, de ígérem, ahogy lesz egy kis időm utolérem magam. Most éppen ágynak döntött egy fránya vírus és egy nagy bögre tea mellől posztolok. Nem nagyon engedhetem meg magamnak az ilyen betegségeket (főleg karácsony környékén), gyorsan muszáj lesz összeszednem magam.

Magdi szettjével szeretném nyitni a hetet. Mostanában a basic megjelenés híve vagyok, valahogy a szettek összeállításánál is mindig visszatérek az alapdarabokhoz, alapszínekhez. Idén nekem a bőrnadrág a mindig mindennel kombinálható favoritom. Rengetegszer használom, mert nagyon jól kombinálható kötött vagy nyomott mintás felsőkkel, garbókkal.

Egy aszimmetrikus felsőt választottam a szetthez és egy színben hozzá illő Promod szőrme gallért. Több színben megtaláljátok ezeket a gallérokat a Promod üzeleteiben, nagyon jó választások, hiszen a felsőkön kabát alatt is jól mutatnak, de a kabátokra ráapplikálva is igen tetszetősek.

A héten több poszttal érkezem majd, próbálok tippeket adni a karácsonyi bevásárláshoz, de fény derül arra is mit fotóztunk előző héten a Magenta Debrecennel.

Addig is legyen szép napotok!

xoxo,

Anita

OUTFIT:

Felső: Magenta Debrecen, Nadrág és szőrme gallér: Promod, Táska: Mango, Cipő: Cin Cin Amica, Karkötő: Bijou Brigitte, Sapka: Promod

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert