Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Lencsevégen az Ennyi müsorvezetöje
December 09. 2014

Sziasztok Olvasók!

Mivel az Alföld Televízió oszlopos tagja vagyok, ezért úgy gondoltam, egyszer-egyszer bemutatom majd nektek a gyönyörű Kolléganőim is, akik örömmel állnak a segítségemre nap, mint nap. Így volt ez Balogh Zsuzsival is.

Ahogy a december elkezdődik, valljuk be, egyre több eseményen, céges rendezvényen kell megjelennünk. Most az ilyenkor a tükör előtt állóknak szeretnék kedvezni. Mindig bajban vagyok én is, mi az ami kihívó és mi az, ami oda való egy ilyen rendezvényre. Zsuzsinak egy piros kis ruhát választottam a Magenta Debrecen kínálatából. Igen piros, amivel én egy picit hadilábon állok, de Zsuzsi arcához és szép barna hajához tökéletes választás volt. Fekete kiegészítőkkel pedig telitalálat.

Láttátok Zsuzsi utolsó adását, amiben néhány részletet is megtudunk a Szürke ötven árnyalata forgatásáról! Elég csípősre sikeredett, de hát na…… mi kimondjuk, amit gondolunk!

https://www.youtube.com/watch?v=iqkSFGB8S4Q&feature=youtu.be

Legyen jó napotok,

xoxo

OUTFIT:

Ruha: Magenta Debrecen, Kabát: Mango, Sál: Promod, Cipő: Zara, Ékszerek és Táska: Bijou Brigitte

Stylist: Szűcs-Tarcsa Anita, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert