Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Ok-okozat
December 17. 2014

Sziasztok!

Az elmúlt napokban sok dolgot átgondoltam és átértékeltem, talán ezért is tűntem el erre a pár napra.  Vannak olyan pillanatok, amikor elgondolkodom azon, mi miért történik körülöttem, így hát két poszt között merengtem egy picit. 

Rá kell jönnöm, csak előre érdemes nézni, hátra semmiféleképpen. Mindenki megkapja, vagyis cipeli a maga kis keresztjét.

Ha kérek valamit, azt nem önzetlenül kérem, cserébe én is megpróbálom a maximumot adni. Ez így van a magánéletemben és a munkámban is. Ha kapok, akkor adok is. Így vagyok támasza, akár egy jó szóval is annak, aki nem tudja, mit tegyen. Mosolygok, ha azzal mindent elfelejtettek egy pillanat alatt. Amikor csalódok, arra gondolok, miért társas lény az ember? Miért nem zárkózunk be a saját világunkba? És ezután hogyan tovább? Majd rájövök, mindenki maga dönti el, mit éget fel maga mögött, hogyan néz tükörbe reggelenként, kit hibáztat a hibákért.

Ez a világ igazán akkor lenne kerek, ha mindenki magába nézne, elfogadná a hibáit és nem másra vetítené ki a félelmeit.

A héten figyeltem a környezetemet és egy hét alatt annyi mindent megtanultam, amit addig nem láttam, mégis körülöttem zajlott. És igenis, csalódni fogunk az emberekben, de annál közelebb kell engednünk magunkhoz az igazi barátokat, embereket.

Az én e heti leckéim a környezetemből:

  1. A százlábúnak száz lába van. Ha pedig számolod egy átmúlatott éjszaka után, hát na! Van ilyen.
  2. Régi találkozások ráébreszthetnek olyan dolgokra, amit magadnak sem mertél bevallani.
  3. A legjobb esték, amikor kikapcsolsz mindent magad körül.
  4. Ha valaki nem akar valamit, ne erőltesd rá.

Legyen szép estétek, éjszaka irány a mozi :) kiderül mi lesz a Hobbit- Sárkánnyal ;)

xoxo, Anita

OUTFIT:

Mellény: Bershka, Dzseki: Promod, Felső: Tezenis, Nadrág: régi, Cipő: Zara, Táska: Monarchy, Nyaklánc: Zara, Kalap: Promod

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert