Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Fogadom vagy nem
December 29. 2014

Sziasztok!

Van egy lista, ami általában az év vége felé kerül terítékre.  A "fogadalmi" lista, amihez reményeket fűzünk. , melyben leírjuk, hogyan formáljuk vagy alakítsuk az új esztendőt. Jöjjön hát az év végi újratervezés!

Április végén mikor megtalálta a férjem az én egyik listám, egy óriási puszit nyomott az arcomra, amivel nyugtázta magában (ebben bizonyos vagyok), hogy mire képesek a nők a századik pár cipőért. A listán persze sok dolog pipát kapott, de egy része el is évült a hónapok alatt. De ez a lista csak egy volt a sok közül.

Idén eldöntöttem lista ide vagy oda magamban állítom fel a TOP5 mit akarok, hova tartok, mit engedek el és mit fogok elérni 2015-ben!

A munkából és talán a személyiségemből is kifolyólag rengeteg olyan dolgon próbáltam változtatni az elmúlt évben, amit visszagondolva úgy sem tudok megváltoztatni.  Felesleges a tökéletességet keresnem, kutatnom, hiszen mindig van olyan, akinek nem megfelelő az adott pillanat. Az első pontom a „Csak előre!” lesz.

A karácsonyi készülődésre épphogy beestem, próbáltam mindent kézben tartani több-kevesebb sikerrel, viszont a családommal együtt töltött pillanatok feltöltöttek és szinte újjászülettem. Az óraműpontossággal megtervezett családi látogatások után pedig hazatérni a „Mi kis kuckónkba” felbecsülhetetlen volt.

Ilyenkor mindig rám tör a rendszerezés, szekrényrendezés és persze a sütés-főzés, ami boldoggá tesz.

Közben pedig hozzá is látok az én kicsi listámnak, amelyben építek, rombolok, elfogadok és tovaengedek majd. A fő, hogy megtaláljam a személyes utam 2015-ben.

Előtte viszont néhány kép Varga Andi gyönyörű költeményéről. Ha még nincs meg a szilveszteri rucitok, érdemes benézni hozzá.

Legyen szép napotok,

xoxo, Anita

OUTFIT:

Ruha: Goldene Krone Ruhaszalon- Varga Andrea, Kiegészítők: Bijou Brigitte, Cipő: Zara

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert