Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Number 1
Január 06. 2015

Sziasztok! 

Irány vissza a munkába, vagyis minden pörög a maga rendjén és a malomkerék újból bekebelez! Vagy nem? 
A fogadalmaim között egy volt a sok közül, hogy a pörgés közben egy kicsit jobban fogom élvezni az életet. Így szomorúan, de kételyek között indítottam a hétfőt, féltem milyen lesz visszamenni két hét után! A vakáció elején még bűntudatom is volt, hogy nincs konkrét feladat, amit meg kell oldani. Viszont ahogy teltek a napok megszoktam, hogy csak feleség vagyok. 
Nem voltak stresszes mindennapok, nem izgultam a telefon csörgésétől, nem játszottam harcot a másodpercekkel. 
 
De mint mindennek meg van a maga rendje. Én munkával haladok előre, ha hibázom, abból tanulok és minden fillérért megdolgozom. Mindent megkaptam és megkapok a családomtól, viszont nem járkálok Gucci és társai cuccokban. Miért? Mert arra vagyok büszke, hogy megdolgozom azért, amit viselek, ahova utazom. Én is választhattam volna a könnyebb utat, viszont másképp tettem, jóban-rosszban, szegénységben-gazdaságban. 
Számomra sosem volt kérdés, sokkal jobban élvezhetőek, azok a dolgok, amikért megdolgozunk, mint azok, amik csak az ölünkbe hullanak. Előttünk a döntés, kár, hogy a Facebook társadalomban nem ez a fontos! 
 
Mindig vannak napok, amikor nincs kedvem, makulátlanul festeni, csak lazán. Ezek a "lázadó" napjaim.  Ahogy hazaérek, valami kényelmesbe bújok, vannak napok, amikor nincs kedvem csinosnak lenni.
Ilyen ez a szett is, ami kényelmes nekem még is nőies. A Timberland utánzat cipő pedig tényleg az a modell, ami az idei év első nagy szerelme. Köszönöm Reno! 
Xoxo, Anita

OUTFIT:

Kabát: Tally Weijl, Felső: Kenzo, Nadrág: Magenta, Cipő: Reno, Sapka: New Yorker

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lit Stúdió- Porció Norbert