Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Kiállítás- rajt
Január 15. 2015

Sziasztok!

Jövő héten rajtol az Esküvő Luxus Kivitelben Enteriőr Kiállításunk a Fórum Bevásárlóközpontban. Már nagyon készülünk, az egész napom a rohangálásról szól. Ilyenkor próbálom a lehető legkényelmesebb szettet kiválasztani, ami elegáns, mégis kényelmes.

Ilyenkor az egyeztetésről, tervezgetésről szól minden: mit, honnan, hogyan, kivel?  A minap pont arról beszélgettünk az egyik kedves kiállítóval, hogy miért alkudnak meg a menyasszonyok. Miért fogadják el azon szolgáltatók ajánlatát, akik néhány ezerrel, tízezerrel kevesebbért a csillagokat ígérik, mégse tesznek le minőséget az asztalra.  Itt gondolok arra, például: hogy megígéri a fotós a maximum csomagot, de mikor megkéred, hogy a készülődést fotózza, rád néz, hogy minek? Na nekem pont ők, akik nem méltóak a szakmájukra.

Nem fogok reklámot csinálni senkinek, hogy ide vagy oda menjen, melyik esküvő kiállítást válassza. Egyetlen egy dolgot tanácsolnék a most házasulandó pároknak: járjanak utána pontosan annak, hogy mi mennyibe kerül a piacon és kire szeretné bízni a nagy napon azokat a feladatokat, hogy megörökítse a pillanatokat az utókornak.

Annak idején volt, akit én is jól választottam és volt, akitől ma már megkímélném magam. Azokat, amit ma már módosítanék, természetesen senki nem vette észre, de én tudtam. Szerintem nem szégyen segítséget kérni és átruházni egy szervezőnek a tényleges terveket, mert az ő tapasztalata és segítsége megédesítheti a rossz pillanatokat.

Ha kíváncsiak vagytok, hogy a forGroup csapatának most milyen lenne az a bizonyos Álom Esküvő, akkor látogassatok el a Fórum bevásárlóközpontba január 24 és február 1-je között.

Szép estét,

Anita

OUTFIT:

Kabát: Mango, Zakó és felső: Zara, Szoknya: Mango, Cipő: Reno, Táska: Monarchy, Ékszer: Bijou Brigitte, Telefontok: Bershka

Smink: Skurla Dóra, Fotó: Porció Norbert- Tri Lite Stúdió