Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
F&F kabi
Január 27. 2015

Sziasztok!
Végre megnyitott az Esküvő Kiállításunk, ami szerencsére rengeteg látogatót vonz. Büszkeséggel tölt el, hogy a sok munkának meg lett az eredménye.

Már január elején, ahogy visszatértünk a munkába, azon stresszeltem magam, hogy készen leszünk-e a nyitásra. Féltem kicsit, mert úgy éreztem teljesen le vagyunk maradva. Egyből nekiültünk képeket vadászni, hogy mi az, ami megvalósítható?
Aztán jött a munka nehéz része: hogyan is valósítsuk meg az elképzeléseket? Talán ez az év egyik legnehezebb projektje, hiszen itt jóval többen vagyunk, mindenkivel külön kell egyeztetni, de megéri.
Elárulhatom, sok-sok olyan ötletet csempésztünk bele, ami egy kis kézügyességgel kivitelezhető a nagy napra. Nincs is annál jobb, mint amikor ilyen különlegességekkel teszük egyedivé az esküvőnket. Február 1-ig bárki ellesheti ezeket, beleszerethet a ruhájába vagy éppen kiválaszthatja a süti különlegességeket.


Új hónap, új feladatok. Mi pedig fáradságot nem kímélve, új vizekre evezünk és a Fórum Topmodell 2015 versenyre koncentrálunk. Pénteken már ruha válogatás, hétfőn pedig kampány fotózás a döntősökkel.
Néhány részletet hozok úgyis majd nektek. Jöjjön egy F&F szőrös kabis szett.

Xoxo, Anita

OUTFIT:

Kabát: F&F, Nadrág: Zara; Felső: Bershka, Garbó: Magenta, Nyaklánc: Zara, Táska: Promod, Óra: Fossil, Cipő: Zara

Smink: Skurla Dóra, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert