Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Tavaszi kék
Február 17. 2015

Sziasztok!

Elég sok rendezvényük összegyűlt a Fórumba az elmúlt időben, így ki sem látszottam, látszok a munkából. Próbálok annyi időt fordítani mindenre, mint szoktam, viszont most kevesebb maradt a személyes hangvételű posztokra. De itt vagyok! 

Pénteken végre kiderül, kivel fogok dolgozni egy évig a bevásárlóközpontban, nagyon várom, kit fog választani a hozzáértő zsűri! Annyi bizonyos, a lányok nagyon izgulnak és tényleg mindent megtettek a győzelemért. Kíváncsi lennék, nektek ki a kedvencetek? Furcsa látni, megismerni a lányokat nap mint nap, mert mindenki más-más személyiség. Mindenesetre nagyon várom az eredményt és a közös munkát. Győzzön a legjobb! 
 
A sok munka mellett muszáj voltam egy kis kikapcsolódást is keresni, vagyis feltöltődni, mert egyik rendezvény után a másikba esek, és nincs időm magamra. Már nagyon hiányzott és jót is tett, hogy visszaépitettem a napi rutinjaimba az edzést. Tudom magamról, ha nem noszogat valaki, akkor lusta vagyok, így egy személyi edzőt fogadtam, vagyis inkább egy szakemberhez kerültem, aki mindenben segít és motivál. Így meg van az a kényszer hogy minden héten ugyanabban az időben ( amit elég nehéz betartani) kikapcsol az agyam és utána sokkal több energiám van. Úgy érzem magam, mint akinek a teste folyamatosan " köszönömmel" látja el az agyam egy-egy edzés után.
 

Tavaszi kollekció: már nagyon vártam, hiába a leárazás, már vagy egy hónapja csak a tavaszi színeket, új dolgokat figyelem. Így szerettem bele a Promod kék színű sáljába, ami bármilyen szettet feldob, ráadásul a hideg reggeleken egy sötétebb szettet is pillanatok alatt megszínesít.
 
Szemüvegesek, figyelem! 2015 a mi évünk. Emlékszem, amikor általános iskolába az orvos megállapította, hogy szükségem van a pápaszemre, egy hétig sírtam, mert nem akartam, utáltam a világot. És tessék most én is beszereztem egy-két divatdarabot, hogy használjam a napi rutinomban. Kis okosnak látszom ;) De kell és kész. 
 
Szemezgessetek az új kollekciókból, személyes kedvencem: Promod tavaszi kollekciója, ami igen sikkesre sikeredett, nekem eddigi stylist éveim egyik legjobb kollekciója a 2015 tavaszi, alig várom, hogy vele dolgozzak már a divathéten és a fotózásokon.
Legyen szép napotok, 

Xoxo, Anita

OUTFIT:

Kabát: Mango, Ruha és sál: Promod, Cipő és Táska: Zara, Szemüveg: Bijou Brigitte

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert