Instagram
Kövess Bennünket
Rólam

Sziasztok! Üdvözöllek a Fashion & City divat blogon. Ha nincs ötleted, hogyan variáld a gardróbod darabjait és szívesen elsajátítanád a divat apró trükkjeit, akkor jó helyen jársz. Hetente többször találkozhatsz velem outfit posztokkal és személyes bejegyzésekkel! Induljon a körút! Vigyázz, mert nagyobb mennyiségben remélem függőséget okoz.

Szűcs-Tarcsa Anita

 

Blog archive
Google
Partnereink
Shein 2 - <a href="http://www.shein.com/attribute-355_35513-1738.html?utm_source=blogger&url_from=bannershare1701e"><img src="http://www.shein.com/image/www/article/475/250x250_05.jpg?002" alt="SheIn -Your Online Fashion Casual T-shirts" /></a>
Shape - http://shapepowerplate.hu
Trilite - http://trilite.hu
Rúdtánc - http://rudtancdebrecen.hu/
Fashion & City
Flower bomb
Március 08. 2015

Virágok és virágmotívumok jellemzik a 2015-ös tavaszi trendeket. A New Yorker virágmintás kabátjába azonnal beleszerettem, most egy farmerrel párosítva mutatjuk be legújabb outfit-ünket!

Mint minden évben, idén is tért hódítanak a virágba borult ruhadarabok. Már több szezonon keresztül elnyerte tetszésünket ez a motívum, így tavasszal sem volt kérdés, hogy "must have" alapdarabokká vállnak. A mintával viszont érdemes csínján bánnunk. A kevesebb néha több arányt mindenféleképpen követnünk kell, ha nem akarunk túl kihívóak lenni, vagyis virágba boruló mezőnek tűnni.

Az outfit-ben a hangsúly a kabátra helyeződött, a fehér csipkés felső és skinny farmer csak kiegészítő.
Biztosan lapul a gardróbot alján egy virágos naci vagy egy blézer. Dobd fel pasztel színekkel és legyen tied a tavasz egyik legmenőbb szettje.

Legyen szép hetetek, hamarosan újra találkozunk!
Xoxo, Anita

OUTFIT:

Kabát: New Yorker, Felső: Magenta, Nadrág: Mango, Cipő: Bershka, Táska: New Yorker, Nyaklánc: Mango- sale

Smink: Bodó Kitti, Fotó: Tri Lite Stúdió- Porció Norbert

LABELS:

virágos kabát, fashion blog, hungary, divat blog, skinny farmer